-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
azopi74
üzenetére
Nos akkor még egyszer! Az ábrán bekarikáztam azt a részt aminek szerepe van a problémába. Előre megjegyzem hogy az ábra nem teljes, jobbról hiányzik egy rész.
A Piros körrel jelzett cella az a cella, ahová néha néha írnék be számokat. Vagyis beírom a számot, majd kitörlöm.
A SZINTEK feletti hosszúkás egyesített cella az a cella amire be van állítva a feltételes formázás. A zöld körrel jeleztem a kiinduló pontot (függőleges kis vonal) innen indulna a csík balra vagy jobbra. Most abba a cellába a 0 érték van.
Na most azt megtudtam csinálni, hogy ha a Piros körrel ellátott cellába beírom hogy pl. 50, akkor a csík elindul jobbra 50 egységgel. Ez eddig ok. De nekem a következő kell:
Ha kitörlöm a piros körrel jelzett cellából az 50 értéket, akkor a csík maradjon meg, és ha megint beírok egy értéket a piros körrel jelzett cellába, akkor a csík a meglébő állapotához viszonyítva változzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Autós topik
- Xbox One
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50