Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia Fferi50,
Megpróbáltam azért... már majdnem nagyon örültem, h ez mégiscsak megoldás lesz, mert valóban ez megmondta a billentyűnyomást... egy Integer formában vissza is adta...
... kivéve éppen a keresett Backspace-t
, meg társait, mert ezekket megnyomva a TextBox végrehajtja a műveletet, de a TextBox_Neve_KeyPress (ByVal KeyANSI As MSForms.ReturnInteger) nem hívódik meg...Namármost, ha tudtok olyan beállítást, amely ezekben az esetekben is meghívja a eseményvezérelt rutint, akkor helyben vagyok!
-
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia Fferi50,
Sajnos, ez sem az amit kerestem... Mert nekem egy TextBox_Neve_Change eseményen belül kellene megmondanom, h mi volt a karakter...
Az a módszer sem jó, h leválasztom az utolsó karakterét, mert pl. egy Backspace rögtön el is vesz egy karaktert a TextBox_Neve.Value tartalmából...
Szóval, azt kellene megmondanom, h pl. a Backspace-e az utolsó billentűnyomás, kb. még az előtt, h kivonná a TextBox_Neve.Value értékéből az utolsó karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... kivéve éppen a keresett Backspace-t
, meg társait, mert ezekket megnyomva a TextBox végrehajtja a műveletet, de a TextBox_Neve_KeyPress (ByVal KeyANSI As MSForms.ReturnInteger) nem hívódik meg...