-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
Agyasima #22285 üzenetére
csak mondtam még mindig egyszerűbb ha nem csinálhatod meg oszlopkijelöléssel egységesen a szöveggé alakítást. Bár én nem tudom hogy milyen adat lehet az 5.05 mert ha ezt számként akarod használni akkor vesszővel kell írni. Ha meg mindig ponttal van írva a tizedes akkor a területi beállításoknál át kell állítani a tizedes osztást vesszőről pontra és akkor az 5.05-el lehet majd számolni de akkor valószínű hogy az összes eddigi táblázat nem lesz jó mert ott vesszős tizedes lesz illetve Mo-n vesszőt használ mindenki rá így ha kapsz egy táblázatot akkor ott is lehetnek érdekességek...
(#22284) Louro szívesen, ha ki akarod színezni az üres cellákat akkor itt azt így csinálhatod:
=ÉS(C$1<$A2;C$1>ELTOLÁS($B2;-1;0;))
ez lényegében annyit csinál hogy megnézi hogy az üres cella kisebb-e mint a kezdő dátumod illetve megnézi hogy nagyobb-e mint az előző sor végdátuma... ha két feltétel teljesül akkor piros lesz... Érvényessége ugyan az mint az előbbinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged