Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Akciókamerák
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
Kikeresed a tartomány max. és min. értékeit, ezek különbségét osztod annyival, ahány árnyalatban akarod megjeleníteni a karaktereket.
A csatolt képen a B1 a min., C1 a max., D1 az osztás, és az E1:E6 tartomány adja a határértékeket a feltételes formázáshoz. Kerekítheted is a számokat.
A formázást meg úgy tedd, ahogy m.zmrzlina ajánlotta.Szerk.: semmi szükség a HA függvényre, elég az =$B$1+$D$1*SOR()-1 az E2 cellától, az első érték (E1) a min. érték legyen.
-
m.zmrzlina
senior tag
Szerintem ebből makró lesz de ezzel kapcsolatban nekem is van kérdésem.
Miért nem lehet egy feltételesen formázott cella háttérszínét Másolás>Irányított beillesztés>Formátum módszerrel lemásolni?
Illetve ha ilyen cella háttérszínének az értékét szeretném lekérdezni az Immediate ablakban az ?ActiveCell.Interior.Color paranccsal akkor a fehér (vagy Nincs kitöltés) értékét adja ( 16777215-öt)?
(Ismerjük a viccet? "Angolórát adok-veszek.")
-
m.zmrzlina
senior tag
Egy form-ot szeretnék csinálni, amibe mindig becopyzok egy oszlopnyi adatot és mindig az aktuális adatok határozzák meg a tartományt.
Így már értem, valóban nem a szín a probléma gyökere. A "form" gondolom nem VBA UserForm hanem egy megfelelően kialakított Excel munkalap, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50