-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL11
csendes tag
válasz
Delila_1 #32752 üzenetére
Sajnos nem
amennyiben egy adott sorban a K
tartományban "x" szerepel, akkor annak az E oszlop sorának az összege(i)t adja össze.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
100Ft x x x x
110Ft x
120Ft x x
130Ft x
140Ft x1. ütem összesen:
2-4. ütem összesen:
5-10. ütem összesen:Szóval valami ilyesmi a táblázat.
-
SL11
csendes tag
válasz
Delila_1 #32750 üzenetére
Köszönöm!
Lehet, hogy nem egyértelmű a megfogalmazásom 1111x bocsi
A második megoldás áll közelebb a végső megoldáshoz
Azonban nem a teljes oszlop összegét szeretném összeadatni, hanem csak azokét a sorokét, melyben "x" szerepel, bármely cellában.
Remélem jól fogalmazok
-
TrollBalint
addikt
válasz
Delila_1 #32711 üzenetére
Hello,
köszi szépen, meg lehet oldani úgy is, hogy ha nem növekvő sorrendbe van a B oszlop? Csak mert ezt a táblázatot többen használnák és nincsen semmi garancia arra, hogy nem felejtik el abba rendezni. (Az eredeti táblázat amiben az adatok vannak, folyamatosan bővül. )
Elfelejtettem mondani, de úgy láttam te gondoltál ráattól, hogy a B oszlopban valami korábban kezdőik, még nem biztos, hogy előbb is végződik.
-
lappy
őstag
válasz
Delila_1 #32689 üzenetére
Ha már így kérdezted akkor is-is.
Vannak olyan adatok amik már szerepelnek az első munkalap egy adott tartomány listájában (ez bárhol lehet majd megváltoztatom a jó helyére).
A további lapok ezekből lett létrehozva egyenlőre manuálisan. A meglévőket kellene átnevezni vagy ha nincs ilyen akkor létre hozni. A lapok A1 illetve B1 cellájában vannak, de ez most nálam összevont cella, de ha kell akkor megváltoztatom hogy ne legyen az. De már nem emlékszem hogy lehet megcsinálni hogy úgy tűnjön mintha össze lenne vonva a cella. -
Fferi50
Topikgazda
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #32673 üzenetére
Szia!
Esetleg előfordulhat, hogy valamelyik formos eseménykezelőben van egy Unload Form utasítás, ami miatt már nincs a form a memóriában.
Próbáld azt, hogy formnév.UjMT(.value/text). Én ilyenkor mindig beleírom a value/text stb. tulajdonságot is. (Tudom-tudom, alapértelmezett, de mégis, biztos ami rendőr alapon.)
.
Üdv. -
Declare
őstag
válasz
Delila_1 #32642 üzenetére
+(#32643) Fferi50
Köszi, jo a tipp, amit irtok, viszont ilyenkor az ertek nem törlödik, hanem kicserelödik egy szoközre. Ez alapjaban veve jo, de volt már, hogy pont ez szivatott meg valamilyen keplet, vagy kereses vagy hasonlo közben (üres cellakra kerestem/szürtem, közben meg ugye nem voltak üresek...vagy hasonlo problema volt).
Szoval ha lehet ezt a szoközre cserelest nem eröltetem. Inkabb fusson le parszor a fent makro....igazabol megvan az a kenyelmes helyzet, hogy manapsag nyugodtan lehet pazarolni az eröforrasokat, hisz ezekhez bitang gyorsak ezek a gepek....igy nem 1 masodperc lesz a futas, hanem 2
-
Dr V
őstag
válasz
Delila_1 #32648 üzenetére
A hetek soronként, az ellenőrizendő területek oszloponként vannak. Többféle bejárás van hetente, ezek vannak a területek között elosztva. A könnyebb átláthatóság érdekében vannak a különböző bejárások különböző színekkel jelölve.
A megvalósulást nem szeretném máshogy jelölni, a legegyszerűbb megoldás lenne az átszinezés. -
Kalogenius
csendes tag
válasz
Delila_1 #32571 üzenetére
Kedves Delila! El jutottam odáig a feladat végrehajtásában amikor azt írtad, hogy kezdődhet az érdemi munka előttem a két tartomány feltételesen formáztam azok az új szabályt alkalmaztam az egyedi vagy ismétlődő értékek formázása menüpontot első esetben az ismétlődő opciót választottam a formátumban pirossal jelöltem meg a betűket következő lépésként megjelöltem az egyedi értékeket, és ott a formátumnál az automatikus betűszínt választottam. De a táblázatnál nem volt semmi változást, vagy is az azonos nevek nem leszek piros színűek. Mit ronthattam el?
-
Oly
őstag
válasz
Delila_1 #32456 üzenetére
Szia
Tovább gondoltam az általad vázolt megoldás.
Ez lett belőle:
Dim usor As Long, sor As Long, hova As Long, hol, WF As WorksheetFunction
Set WF = Application.WorksheetFunction
'tegnap volt, de ma nincs
usor = WF.CountA(Columns(1))
For sor = 2 To usor
hova = WF.CountA(Columns(11)) + 1
hol = Application.Match(Cells(sor, "A") & Cells(sor, "B"), Range("N:N"), 0)
If VarType(hol) = vbError Then
Range("A" & sor & ":B" & sor).Copy Range("K" & hova)
Cells(hova, "M") = 0
On Error GoTo 0
End If
Next
'változók listája tegnaphoz képest
usor = WF.CountA(Columns(11))
For sor = 2 To usor
hova = WF.CountA(Columns(7)) + 1
hol = Application.Match(Cells(sor, "K") & Cells(sor, "L") & Cells(sor, "M"), Range("E:E"), 0)
Range("K" & sor).Copy Range("G" & hova)
End If
Next
'nem változott tételek törlése a mai listában
usor = WF.CountA(Columns(11))
For sor = 2 To usor
hol = Application.Match(Cells(sor, "K"), Range("G:G"), 0)
Range("K" & sor & ":O" & sor).Value = ""
End If
NextAz a kérdésem, hogy a Match-ben a Lookup_array Range-re tudok valahogy dinamikusan hivatkozni, mint ahogy a Lookup_value-nál tettem?
Ez azért lenne fontos, hogy ne kelljen kiegészítő oszlopot létrehozni a táblák mellett.Előre is köszi, oly
-
Zozzy
aktív tag
válasz
Delila_1 #32556 üzenetére
Lényegében így is fele annyi idő, mintha manuálisan csinálnám végig a művelet sort, tehát már az első verzió is nagy segítség volt, köszönöm! Ezt a változatot csak holnap fogom tudni kipróbálni.
Viszont ha ennyire belemerültünk, lenne mégegy feladat az adatsorral.
Miután az első makró lefut, úgy kell minden lapot alakítanom, hogy a V U és W oszlopok utolsó értékei alatt egy részösszeg(9, azaz szum) képlettel összeadom az oszlopot a 2. sortól a végéig. Mivel az egyes munkalapokon nem azonos a sorok száma, így nem tudom azokat egyszerre kijelölve egy művelettel elvégezni, hanem laponként kell megtennem. Ha erre nincs megoldás, az sem nagy baj, így is jelentős a segítség, amit kaptam! -
customer114
őstag
válasz
Delila_1 #32523 üzenetére
Még egy valami, kíváncsiságból:
Létezik hasonló képlet arra, hogy ne csak a konkrét "X" "Y"stb. tartalmú cellák alapján formázódjanak, hanem ha egy cella így néz ki:
"XYZ"
már akkor is formázza, ha tartalmazza az "X"-et. Ne csak és kizárólag "X"-et tartalmazónál. szerk.: (azonban a képletben maradjon meg az egyenként "X" "Y" "Z" "K" stb. részt tartalmazó képlet)
Lényegében: Bele lehet-e csempészni a "SZÖVEG.KERES" képletet ide? De bármilyen más megoldás is jó.
-
Oly
őstag
válasz
Delila_1 #32456 üzenetére
Szia
Most volt időm ezt megnézni.
Az aktuális azért nem jó, mert nekem azokkal kell foglalkoznom csak, amik változtak.
Tehát ami ugyanannyi volt tegnap és ma is, azt ne listázza. A gyakorlatban ez nekem napi szinten egy több ezer soros lista, és kizárólag azok kellenek belőle, amik vagy eltűntek tegnap óta, vagy újak tegnap óta, vagy változott a mennyiség.
A Te példádban a Pálinka mennyisége nem változott, így azt nem is kell listáznia. -
Oly
őstag
válasz
Delila_1 #32453 üzenetére
Szia
Sajnos ez nem teljesen jó.
A duplika szűrést hamar elvetettem, mert ha mindkét listában szerepel valami (pálinka), akkor csak az egyik példányt veszi ki, pedig az nem kellene, hogy benne maradjon egyik példány sem.
Az oda-vissza FKERES már jobban hangzik, de itt nekem pont a mennyiségi változást kellene kihoznia..
és ha kihozza az FKRERES hiba miatt a Savas vizet, nem húzza mellé a menteset, pedig az is kellene. -
excelproblem
újonc
válasz
Delila_1 #32402 üzenetére
Ránagyítva se látszik semmilyen törés. Íme az adatok a csúcs után, a fenti árhullámnál:
De a többi árhullámnál is hasonló a helyzet, itt látható még néhány:
Pedig ha ránézünk az ábrákra, valahogy mégis érezhető, hogy ezek az árhullámok elkülöníthetők az alapvízhozamos részektől. Azt a részt kéne megcsípni, ahol a "vízszinteshez közelítőtől" elkezd jobban eltérni az adatsor. Csak ez nem elég egzakt, meg kéne támogatni valami matekkal is. A már említett korrelációs vizsgálat logikus módszernek tűnt, de nem jelezte hirtelen változással a keresett töréspontot, ahogy vártam. De nagyon bízom benne, hogy valakinek lesz rá ötlete.
-
bumlet
csendes tag
válasz
Delila_1 #32372 üzenetére
Köszi a tippeket
Abban tudnál esetleg segíteni, hogy vb-ben hogyan tudok cellatartományra hivatkozni? Nem a rangre gondolok, hanem pl: A2:A16 az első munkalapon, legyen egyenlő a második munkalap A5:A19-el? (A második munkalapon változóval szeretném megadni, hogy hanyadik oszlop adott értékeivel legyen egyenlő) Vagy lehet ezt egyáltalán? Esetleg más megoldás?
Előre is nagyon köszönöm
-
Sprite75
tag
válasz
Delila_1 #32352 üzenetére
Átolvasgattam mindent amit annak idején Fferi50 - el írogattatok ezzel kapcsolatban, és végül is sikerült úgy, hogy a munkalapon tudok használni feltételes formázást úgy hogy a "célkereszt" is jól működik.
Egy kis összefoglaló ha valakinek később kellene
Ezt a kódot kell a Munka1 kódlapjára
Public fmtcondis As New Collection
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
Dim ujfmtr As FormatCondition, ujfmtc As FormatCondition, ujfmtt As FormatCondition
On Error Resume Next
If IsError(Target.Cells.Count) Then Exit Sub
On Error GoTo 0
If Target.Cells.Count <> 1 Then Exit Sub
If fmtcondis.Count > 0 Then
On Error Resume Next
For Each fmt In fmtcondis
fmt.Delete
fmtcondis.Remove 1
Next
On Error GoTo 0
End If
With Target
With .EntireRow
Set ujfmtr = .FormatConditions.Add(Type:=xlExpression, Formula1:="1")
With ujfmtr '.FormatConditions(1)
With .Borders(xlTop)
.LineStyle = xlContinuous
.Weight = xlThin
.ColorIndex = 5
End With
With .Borders(xlBottom)
.Weight = xlThin
.ColorIndex = 5
End With
.Interior.ColorIndex = 20
.SetFirstPriority
End With
End With
fmtcondis.Add ujfmtr, "fmt1"
With .EntireColumn
Set ujfmtc = .FormatConditions.Add(Type:=xlExpression, Formula1:="1")
With ujfmtc '.FormatConditions(1)
With .Borders(xlLeft)
.Weight = xlThin
.ColorIndex = 5
End With
With .Borders(xlRight)
.Weight = xlThin
.ColorIndex = 5
End With
.Interior.ColorIndex = 20
.SetFirstPriority
End With
End With
fmtcondis.Add ujfmtc, "fmt2"
Set ujfmtt = .FormatConditions.Add(Type:=xlExpression, Formula1:="1")
ujfmtt.Interior.ColorIndex = 36
ujfmtt.SetFirstPriority
fmtcondis.Add ujfmtt, "fmt3"
End With
End SubEzt pedig a ThisWorkbook -ra
Public kilepo As Boolean
Private Sub Workbook_AfterSave(ByVal Success As Boolean)
If kilepo Then Exit Sub
Application.ScreenUpdating = False
ActiveCell.Offset(0, 1).Select
ActiveCell.Offset(0, -1).Select
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
If MsgBox("Valóban kilép?", vbQuestion + vbYesNo, "Bezárás") = vbNo Then
Cancel = True
Else
valasz = MsgBox("Menti a változásokat?", vbQuestion + vbYesNoCancel, "Bezárás")
If valasz = vbCancel Then Cancel = True: Exit Sub
If Munka1.fmtcondis.Count > 0 Then
For Each fmt In Munka1.fmtcondis
fmt.Delete
Munka1.fmtcondis.Remove 1
Next
End If
If valasz = vbNo Then
ThisWorkbook.Saved = True
kilepo = True
Else
kilepo = True
ThisWorkbook.Save
End If
End If
End Sub
Private Sub Workbook_BeforeSave(ByVal SaveAsUI As Boolean, Cancel As Boolean)
If Munka1.fmtcondis.Count > 0 Then
For Each fmt In Munka1.fmtcondis
fmt.Delete
Munka1.fmtcondis.Remove 1
Next
End If
End Sub
Private Sub Workbook_Open()
Application.ScreenUpdating = False
ActiveCell.Offset(0, 1).Select
ActiveCell.Offset(0, -1).Select
Application.ScreenUpdating = True
End SubÍgy ez a célkereszt a kijelölt cellára a Munka1 nevű lapon működik.
Ha pedig ugyanezen a lapon feltételes formázást is kell használni akkor az itt leírtakat kell alkalmazni.
Még egyszer köszönöm Delila_1 és persze Fferi50
-
bumlet
csendes tag
válasz
Delila_1 #32370 üzenetére
Jelenleg így néz ki:
https://drive.google.com/file/d/0B7b59Ad833pDTDgtQUhEU2tkcUVjX2llREJXUms5Y05tdi1v/view?usp=drivesdk
Ebből szeretném az első munkalapot kihagyni, mivel eléggé bonyolult a használata és jelen formában nagyon macera a bővítése. Nem sikerült dinamikussá tennem, és közben arra gondoltam hogy egyszerűbb lenne csak a 2. és 3. munkalap használata, még pedig úgy hogy lényegében csak a 3. munkalapot használnám, a 2. csak adatbázisként funkcionálna. A kettő közé kellene egy olyan makró, ami megjeleníti a 3. munkalapon a 2. munkalapról a dátumoknak megfelelő adatokat, viszont ha a 3. munkalapon módosítok egy adatot, akkor azt tárolja le a 2. munkalap adatbázisában (pl egy save gomb vagy enter leütés).
Az elmélet meglenne hozzá, problémám csak azzal van, hogy nem tudom hogyan hivatkozzak adott cellákra. Ha range-ket adok meg oké a dolog, viszont minden napra létre kell hozzak egy range-t, ami nem értelemszerű, pláne ha egyszerűsíteni akarok.
-
DeFranco
nagyúr
-
Sprite75
tag
-
Sprite75
tag
-
Sprite75
tag
válasz
Delila_1 #32338 üzenetére
Alakul
Annak a cellának a színét szeretném változtatni ami épp ki van jelölve, nem pedig azét ahová az időt írja.
Azért szeretném mert ez egy rendelés felvevő táblázat lenne és jó lenne ha feltűnő lenne, hogy épp hol épp melyik az aktív cella, nehogy rossz oszlopba írja az adatot aki használja.
Tehát a pl a képen látható AX15 cella színének kellene változni amíg ki van jelölve
-
butch3r
senior tag
-
lizakattila
senior tag
válasz
Delila_1 #32308 üzenetére
Nem egészen. Item alapján keresek, a többi adat a formon automatikusan töltődik, ha az itemet beírom (végül is minden adat egyezni fog).
Tehát ha rákerestem egy item-re, kitöltődött a form, a felvenni kívánt mennyiséget adom meg és az itt megadott értéket vonja le az OnHand-ből (E oszlop) - abban a sorban, ahol az általam kikeresett item van.
Egy készletcsökkentést szeretnék végrehajtani így, tehát amennyit kiveszek, annyival csökkenjen. -
bteebi
veterán
válasz
Delila_1 #32173 üzenetére
Ezt is köszönöm!
Végül összeállt minden, és jó is lett. Bemásolom ide a végső kódokat:
Sub listakereso()
Dim datum As Long, file As Variant
datum = ActiveSheet.Range("C4")
file = Dir("D:\Proba\lista_" & datum & "*.pdf")
Do While (file <> "")
UserForm1.ListBox1.AddItem file
file = Dir()
Loop
If UserForm1.ListBox1.ListCount = 0 Then
MsgBox "Nem találom a listát!", vbExclamation
Exit Sub
End If
UserForm1.Show
End SubAz OK gombhoz rendelve pedig:
Private Sub ButtonOK_Click()
Dim sor As Integer
For sor = 0 To ListBox1.ListCount - 1
If ListBox1.Selected(sor) = True Then
Shell CreateObject("Wscript.Shell").RegRead("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\AcroRd32.exe\") _
& " /A " & Chr(34) & "&zoom=95" & Chr(34) & " " & Chr(34) & "D:\Proba\" & ListBox1.List(sor) & Chr(34), vbNormalFocus
End If
Next sor
Unload Me
End SubLényeges elem, hogy bár a kiválasztást a
ListBox1.Selected(sor)
adja, a listaelem nevét viszont aListBox1.List(sor)
- időbe telt, amíg megtaláltam.
-
bteebi
veterán
válasz
Delila_1 #32170 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Már majdnem teljesen jól működik
. A UserForn-on létrehoztam egy OK és egy Cancel gombot. A Cancel gombbal csak be akarom zárni a formot, és megszüntetni a kijelölést/törölni a listát. Ha jól gondolom, akkor arra jó ez a két sor:
UserForm1.Hide
UserForm1.ListBox1.ClearA ListBox-ban kijelölt elem(ek)re egyébként hogy kell hivatkozni (engedélyeztem a MultiSelect-et)? Én azt hittem, hogy a
ListBox1.Selected
jó lesz erre, de azzal nem működik, "Argument not optional" hibaüzenetet kapok. Hogy kellene hivatkoznom rá?Shell CreateObject("Wscript.Shell").RegRead("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\AcroRd32.exe\") _
& " /A " & Chr(34) & "&zoom=95" & Chr(34) & " " & Chr(34) & "D:\Proba\" & ListBox1.Selected & Chr(34), vbNormalFocus -
Mittu88
senior tag
válasz
Delila_1 #32140 üzenetére
A méretük nem változik, csak a helyük. A cég logoja ugrik be, és háttérképként viselkedik. Ha rányomnak ennek a munkalapnak a "nyomtatására", a kép beugrik az A1 cellába (oldalon belül marad), beállítja a makró az oldaltörést (ez nem működik), kiexportálja pdf-be a munkalapot (2 oldalasra kéne, úgy, hogy a sortörés az 54. és az 55. sor között legyen), aztán törli a kitöltött mezők adatait, a képeket elrakja a BD1 mezőbe (hogy ne legyen szem előtt kitöltéskor), végül e-mailt küld a célszemélyeknek.
-
Mittu88
senior tag
válasz
Delila_1 #32138 üzenetére
Az aktív lapon, de a lap neve egy Worksheet változóba is el van mentve, szóval elég sokféle módon hivatkozhatok rá, de egyikkel se csinálja meg az oldaltörést. Két kép is van a munkalapon, amik valamennyire transzparensek, nem tudom számít-e, de próbáltam már nélkülük is beszúrni az oldaltörést, és egyszerűen nem csinálja meg.
Az lehetséges, hogy nem tudja összenyomni olyan picire, hogy egy oldal ráférjen, és ezért nem teszi be?
-
Mittu88
senior tag
válasz
Delila_1 #32136 üzenetére
Ez így nem csinálja meg az oldaltörést:
ActiveWindow.View = xlPageBreakPreview
Application.PrintCommunication = False
Thisworkbook.Worksheets("GépbeállítóTÉR").Activate
ActiveWorkbook.Sheets("GépbeállítóTÉR").HPageBreaks.Add Before:=Range("A55") 'Nincs látszata
Set ActiveWorkbook.Sheets("GépbeállítóTÉR").HPageBreaks(1).Location = Range("A55") 'Subscrypt out of range hibaImmediate ablakban a ?ActiveWorkbook.Sheets("GépbeállítóTÉR").HPageBreaks.Count eredménye 0 az Add parancs lefutása után is!
Fferi50: nem hiszem, hogy parancsot írtam el, csak trehány módon írtam le. Bocs
-
oke
senior tag
válasz
Delila_1 #32118 üzenetére
köszi
Érdekes, mert AD-vel is működött..Még egy dolog tűnt fel. Ha az összesítő tábla 5 sorában, ahol a napok vannak az egyik nap dátumát - mondjuk a 7-ét - átírom 8-ára, akkor nem az átírt oszlopban változnak az adatok és jelenik meg a 8-ához tartozó adat, hanem a következő oszlopban történik változás. Nyílván erre műveletre nincs szükség, csak a függvényt próbáltam értelmezni, mi mit csinál és erre ez jött ki, amit kicsit furcsállok
-
oke
senior tag
válasz
Delila_1 #32108 üzenetére
külön excel fájlok. Összesen 3 db. Mindegyiknél külön fülön a hónapok, azaz ilyen szempontból azonosak a felépítések..gyakorlatilag mintha a képen látható fájlból lenne 3 db, csak más fájlnévvel. Lényegében a a dolgozók neveik különböznek. Szerencsére nincs azonos.
A közös excelnek is így kell kinéznie (ez lenne a 4. excel), csak az összes név és a hozzá tartozó adatok szerepelnének benne havi bontásban. -
oke
senior tag
válasz
Delila_1 #31967 üzenetére
Megpróbálom.
Kiegészítés: A fő tábla minden nap készül, és kollégák által beírt megjegyzések/hozzáfűzések kerülnek bele az egyik oszlopba. A következő nap ez funkcionál az általam jelzett lesz a 3. táblázat ként. A megjegyzések kerülnek átmásolásra minden nap a Fő táblába. -
róland
veterán
válasz
Delila_1 #31908 üzenetére
Köszönöm a minta táblázatot. Megpróbáltam annak alapján megcsinálni, de az Excel 2007 nem engedi a megfelelő képlet bevitelét az adatérvényesítésnél.
A mellékelt képernyőképen látható hibaüzenetet kapom, ha az AH1 vagy AH2 mezőbe írt képleteket akarom megadni. Míg az AH3 mezőben szereplő képletet megadását engedi az általam használt Excel változat, viszont az nem jó.
U.i.: Megnéztem az általad küldött munkafüzet vonatkozó adatérvényesítését, ami működik, de abban a pillanatban, ha csak akár az adatérvényesítés "Hibajelzés" fülére is szeretnék átváltani, ugyanúgy a fenti hibajelzés jön elő.
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- Steam Deck
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest