Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
- Léghűtés topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Hopp, ilyent is lehet?!
Nekem most az a kínom, hogy van egy ACCESS adatbázisom, ami egyelőre szép űrlapos és könnyen kezelhető. Ergo a célnak megfelel, viszont nagy okosan kitaláltam, hogy mi lenne, ha az egész ACCESS független lenne.
Csinálnék Visual Basicben ugyanolyan felületeket, mint az ACCESS űrlapok (viszont ezerszer szebb lenne és jobban lehetne konfigurálni) és ezzel a külön kis VB programmal olvasnám ki egy már lecsupaszított adatbázisból (akár ACCESS) az adatokat, majd írnám őket vissza.
A problémát nehezíti, hogy sem a VB-hez, sem az SQL-hez nem értek (MÉG). Egyáltalán abban sem vagyok biztos, hogy jó úton járok. Ez így kivitelezhető?
Tehát lenne egy külön program, ami egy központi adatbázissal SQL lekéréseken keresztül kommunikálna oda-vissza?!
Kezdem úgy érezni, hogy nagy fába vágtam a fejszét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50