Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Sziasztok!
Szeretném úgy rendszerezni, hogy nevenként egy külön munkalapba átkerüljönenek a napi bejegyzések (minden dolgozónak lenne egy külön munkalapja, hogy jobban átláthassam). A lényeg, hogy automatikusan történjen. Egyébként egy munkaidő számítás lesz. Eddig sokat erölködtem, de egyenlőre nem tudtam megoldani, hogyan lehetne automatizálni. Macroval is probaltam de sajnos nem nagyon értek hozzá.
Tovább az is jó lenne, ha egy hónapon belül szépen rendbe lennének téve a munkanapok nevenként, vagyis: Az a baj, hogy nem mindenki jön minden nap, sőt hetente változik, hogy ki mikor... Azt szeretném elérni, hogy ha esetleg volt két napja a dolgozónak mikor nem dolgozott, vagyis adat sem jött be felőle, akkor automatán kihagyhatna az excel azoknak a napoknak üres cellákat, hogy be tudjam írni, hogy szabin volt-e vagy betegség miatt maradt távol, mert csak azt tudnám elérni, hogy egymás alá kerüljenek ahogy az adatok is bekerülnek de az így sokszor nem lenne jó. Nagyon sokat kellene szerkeszteni utólag.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Horgász topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- VGA kibeszélő offtopik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50