Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chromecast topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Fferi50
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
Már ott maradok a cicomázottnál, mert bevittem 2 oszlopnyi adatot, és nincs kedvem újra neki esni

Értem a függvényt, azt is, hogy nekem a SUMIF kell, de nem tudom hogyan kivitelezzem, mert nekem hó elsejétől, hó végéig kellene a számolás.
De nincs hó eleje-vége adat. Random adat van. Nem értem hogy tudnám hó elejetől végéig számoltatni az össe vissza adatokból.F oszlopban megpróbaltam bevinni az év hónapot, ahogy javasoltad, de át írja.
Ha pedig kiírom a hónap nevét nem számol vele, vagy az az oszlop nem számoláshoz kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest