Hirdetés
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
karlkani
üzenetére
Visszaolvastam, látom makrónál az utolsó sorra hivatkozol. Az addig jó, amíg az utolsó futtatása óta nem vittél be több sornyi adatot azonos kód alatt. A kép alapján 01.22-én bevittél 3 sornyi adatot 70-es kóddal, majd futtattad a makrót. Ha minden sornál megtetted volna, helyes eredmény látszana. Mivel a tartomány megegyezik, függetlenül attól, hogy melyik sorban levő 70-es kódra hivatkoztál, nem változott az eredmény. Ha visszanézed a 2025.01.22-i dátum előtti utolsó összegzést a 70-es kódra, gyanítom, hogy nem 80-nal lesz kevesebb, mint az N35419-es cellában.

Ehhez amúgy miért szükséges makró?
Ha képletemet kiegészíted egy HA függvénnyel, hogy csak akkor összegezzen, ha pl. nem üres az adott sorban a dátum, ellenkező esetben "", akkor mindig azt a számot látod, amit szeretnél. Elhagytam a 150000-ig terjedő tartományt, elég ha az adott sorig nézi, így a 150000-ik sor után is működik (ha eléred).=HA(A1="";"";SZUMHA($D$1:D1;D1;$H$1:H1))Ez húzható lefele és garantáltan összegzi kód szerint a darabszámot (a képletet tartalmazó sorig).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha képletemet kiegészíted egy HA függvénnyel, hogy csak akkor összegezzen, ha pl. nem üres az adott sorban a dátum, ellenkező esetben "", akkor mindig azt a számot látod, amit szeretnél. Elhagytam a 150000-ig terjedő tartományt, elég ha az adott sorig nézi, így a 150000-ik sor után is működik (ha eléred).
Fferi50