Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Kedves Uraim, és hölgyem!
Eljött az idő. Indításnál beléptetést fogok használni. Első körben önfejlesztés céljából.
Username, nick, email cím és MD5 hash. Utóbbit azért, mert ezt megtaláltam, másrészt meg aki az md5-öt meg tudja kerülni, az az alt F11-et is meg tudja nyomni.

Jól sejtem, hogy nem nagyon tudom megfogni, hogy valaki illetéktelen hozzáférjen a vba kódhoz.
puszi mindenkinek.
föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Tesla topik
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50