Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Excel 2019-et használok és olyat szeretnék megvalósítani, hogy megnyitok pl. 15 munkafüzetet és tegyük fel, hogy a D4 és E4 cellákba ugyanazt az adatot akarom beírni minda 15 munkafüzetben amely teljesen egyforma. Hogyan tudom ezt egyszerűen egy makróval? Előre is köszönöm a segítséget
Még egy dolog eszembe jutott és ezt már régóta próbálom, de nem jöttem rá eddig hogyan csináljam, szóval legördülő menüből szeretnék képet kiválasztani (logo), de adatérvényesítésnél nem láttam olyat, hogy a kép fájlt milyen formátumban, vagy hogyan rendeljem esetleg egy cellához és akkor azt hivatkozzam be az adatsorhoz.
Legördülőből szeretnék kiválasztani autómárka logókat pontosabban. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Formula-1
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Orionix 32 GB (2 x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 ram kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50