- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
egy elég egyszerűnek tűnő problémával szembesültem már csomószor csak lusta voltam arra, hogy képlettel oldjam meg de már zavaró. Most próbáltam ezt beképletezni, offset függvény stb. de szerintem túlkombinálom.
Az a feladat, hogy vannak sheet1-en egymás alatt A1-A2-A3-A4… cellákban számok. Csinálok rá sheet2-n egy többsoros táblázatot amiben hivatkozok ’sheet1’!A1-re. Ezt szeretném másolgatni lefelé úgy, hogy a következő többsoros táblázat ’sheet1’!A2-re hivatkozzon akkor is, ha nem 1 hanem 13 sorral lejjebb kerül a cella. Remélem érthetően fogalmaztam. Most ’sheet1’!A13-ra hivatkozik ha 13 sorral lejjebb kerül, lévén többsoros.
Remélem van valami faék egyszerűségű módszer rá, és tudtok benne segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50