Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- SONY LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.erno
tag
Sziasztok!
Olyan jelenségbe ütköztem, hogy egy adatbázist ha én nyitok meg a gépemen, akkor a screenshoton látható karakterekkel jelenik meg, ha egy másik gépen, akkor normális karakterekkel.
Ma újratelepítettem a Windowst és az Officeból is másik verziót használok, mint eddig, de ez sem oldotta meg a problémát.. Windows magyar nyelvű, magyar régióval.Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Nem biztos, hogy excel, mert Notepad++-ba ill. jegyzettömbbe kimásolva is ugyan ilyen karakterekkel találkozom. Kódolásnak UTF-8at ír minden program.
Ide feltöltöttem az adatbázist és 2 db screenshotot (excel.png az, ahogy nálam jelenik meg, a fejlesztő.png, ahogyan másik gépen). Még a onedrive szerkesztőben is a fura karaterekkel jelenik meg nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Crimson Desert
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50