Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én nem vagyok sem matekos, sem túl nagy Exceles, pont ezért kérdezek.
Így néz ki kb. a képlet:
SZUMHATÖBB(Forrás!C:C;Forrás!A:A;B5;Forrás!B:B;"<>VAGAS 2. GEP";Forrás!B:B;"<>VAGAS 3. GEP";Forrás!B:B;"<>VAGAS 4. GEP";Forrás!B:B;"<>VAGAS 5. GEP";Forrás!B:B;"<>FUVARKOLTSEG";Forrás!B:B;"<>HULLADEK";Forrás!B:B;"<>ANYAGMOZGATAS";Forrás!B:B;"<>RAKLAP/ALATET";Forrás!B:B;"<>HASZNALATI DIJ";Forrás!B:B;"<>MEGMUNKALAS";Forrás!B:B;"<>INGATLAN";Forrás!B:B;"<>JEGYZŐKÖNYV";Forrás!B:B;"<>PERKOLTSEG";Forrás!B:B;"<>BERLETI DIJ AFA";Forrás!B:B;"<>DARABOLT ACÉL";Forrás!B:B;"<>U-ACEL*")*1000A Forrás! C oszlopban vannak az értékek ugyebár
A Forrás! A-oszlopban a dátum
Az aktuális lap B5 cellában szintén ennek megfelelően a dátum
A Forrás! B oszlopban vannak a cikkszámok, amelyeket össze kell adni, kivétel a leírtak.Az egyik megoldás az lenne (szerintem), hogy a szűrendő cikkszámok mindegyikét átírom magában a számlázó programban (ahonnan kimásolom az adatokat, hogy az Excel összeadja őket), mondjuk teszek elé egy "+" jelet és utána a képletet átírom ennek megfelelően (azt hiszem "<>+*). Így maradna egy szűrési kritériumom. Így viszont tizenx cikkszám múltját kitörlöm és amúgy meg szép hosszú idő lenne. Ezért gondoltam, hogy nem lehetne egy külső felsorolásra hivatkozni a SZUMHATÖBB függvénynél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- MIUI / HyperOS topik
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50