Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! 2016-os Magyar nyelvű excellel lenne kérdésem. Adott egy oszlopdiagram, tegyük fel csütörtök, péntek, szombat,vasárnap. Namost én szeretném megcserélni az oszlopok sorrendjét, hogy vasárnap, péntek,csütörtök legyen tegyük fel. Hogy tudom ezt legegyszerűbben megtenni? Az a baj a táblázat ahonnan az adatokat szedi további más táblázatokra hivatkozik, és sajnos a dollár jel nem került bele, így a táblázat módosítása az adatokat is folyton módosítja, nekem pedig elég lenne a kinézetben felcserélni a napokat, tehát az oszlopok sorrendjét csak megjelenítés szempontjából. Van erre valami egyszerű megoldás? Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50