- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen!
Így tényleg kinyomtat minden oldalt. Nekem valamiért a saját kódommal csak az elsőt nyomta ki
Egy kicsit módosítottam a kódod, hogy én adhassam meg hova és milyen néven mentsen.
Beteszem ide, hátha valakinek a későbbiekben szüksége lesz erre a verzióra.Sub nyomtatd()Dim lap As Worksheet, nyomtatni As Variant, nyomtato As StringDim mappavalaszto As IntegerDim fajlnev As Stringmappavalaszto = Application.FileDialog(msoFileDialogSaveAs).ShowIf mappavalaszto <> 0 Thenfajlnev = Application.FileDialog(msoFileDialogSaveAs).SelectedItems(1)For Each lap In WorksheetsIf Left(lap.Name, 3) = "EE_" And lap.Visible = xlSheetVisible Then nyomtatni = nyomtatni & "," & lap.NameNextnyomtatni = Mid(nyomtatni, 2)nyomtatni = Split(nyomtatni, ",")Sheets(nyomtatni).SelectActiveSheet.ExportAsFixedFormat Type:=xlTypePDF, Filename:=fajlnev, Quality:=xlQualityStandard, _IncludeDocProperties:=True, IgnorePrintAreas:=False, OpenAfterPublish:=TrueEnd IfEnd Sub
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Építő/felújító topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így tényleg kinyomtat minden oldalt. Nekem valamiért a saját kódommal csak az elsőt nyomta ki