Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD FX
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
Sziasztok!
Készítettem egy táblázatot, amiben különféle értékeket vezetek (vérnyomás, pulzus, súly). Van egy egyszerű képletem, de nem tudom, hogy tudnám úgy másolni, hogy ne kelljen folyton átírnom.
Az alap cella az N7, ebben van a induló testsúly. Azt szeretném, ha minden nap ebből vonná le az aznap mért testsúlyt. Mutatom :
Az első sorban ez van (hétfő) : =N7-N9
A másodikban ez (kedd) : =N7-N10
A harmadikban ez (szerda) : =N7-N11
A negyedikben ez (csütörtök) : =N7-N12Így szeretném tovább vinni hosszan lefelé, de ha másolom a cellát vagy a képletet, akkor nem tartja meg a forrásnak szánt cellát (az N7-et) , hanem átírja így :
Első sor : =N7-N9
Második sor : =N8-N10
Harmadik sor : =N9-N11
Negyedik sor : =N10-N12Csak próbálkozó vagyok, úgyhogy ha túl láma a kérdés, előre is elnézést kérek! Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50