Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam pontos választ a kérdésemre. Office365-öt használok.
Adott egy táblázat, melynek sorait feltételes formázással formáztam meg, a cella különböző értékei (1-15) szerint kell változnia a háttér színének, azonban az egymást követő sorok színének - ha a cella értéke "0" - akkor egymást váltva szürke és fehér színűnek kell lennie a jobb szemvezetés végett.
A problémám az, ha a cellák értékeit másolják, vagy a cellát "lehúzzák", akkor a feltételes formázás is másolódik és a szürke-fehér átmenetek elcsúsznak az adott oszlopban.Cella zárolást próbáltam, de amint engedélyezem a szerkesztését, a formátum is másolódik. Van rá mód, hogy csak az értékek másolását engedjem meg, a formátum mindig maradjon ugyan az adott cellánál?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50