- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam pontos választ a kérdésemre. Office365-öt használok.
Adott egy táblázat, melynek sorait feltételes formázással formáztam meg, a cella különböző értékei (1-15) szerint kell változnia a háttér színének, azonban az egymást követő sorok színének - ha a cella értéke "0" - akkor egymást váltva szürke és fehér színűnek kell lennie a jobb szemvezetés végett.
A problémám az, ha a cellák értékeit másolják, vagy a cellát "lehúzzák", akkor a feltételes formázás is másolódik és a szürke-fehér átmenetek elcsúsznak az adott oszlopban.Cella zárolást próbáltam, de amint engedélyezem a szerkesztését, a formátum is másolódik. Van rá mód, hogy csak az értékek másolását engedjem meg, a formátum mindig maradjon ugyan az adott cellánál?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50