Hirdetés
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twingos
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy táblázatom, ami 25 sheet-et tartalmaz. Nekem csak a 1-től 20. oldalig fontosak , a többin más adatok vannak és nem szeretném menteni pdf-be.
Macróval hogyan tudom megoldani, hogy jelölje ki azokat az oldalakat (1es és 20as sheet között) ahol az I3-as cella értéke nem üres és nullánál nagyobb. Ezeket mentse pdf-be.
A pdf mentést meg tudtam oldani, de csak úgy, hogy minden oldalt kijelöl (1-től 20ig) és úgy menti. Viszont előbbi esztétikusabb lenne, nem lennének üres oldalak.A hozzáértőknek biztos, hogy pár perc, én viszont elakadtam.
Köszönöm az építő jellegű segítséget.
üdv
twingos
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50