- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acustic
újonc
Sziasztok!
Ti már sok mindent láttatok, ezért fordulok hozzátok
Én sehol nem találtam meg ...... A probléma a következő:
Amikor egy három oszlopos táblázatban cserét akarok végrehajtani, akkor beütöm a keresett szöveget, és a csere szöveget. A dokumentum elejéről elindulok (oszlop) és a következőt megnyomva, megtalálja az első cellát. Rányomok a cserére, és át is változtatja. Innen már csak space-t vagy entert kell nyomnom, és ugrik a következőre. És a következőre. Egészen addig nem ad új oldalt, amíg le nem érek a monitor aljára. Amikor oda elérek, akkor ad egy új oldat. Csakhogy az a monitor közepén lesz. Vagyis ez nem új oldal, csak egy fél.
Kérdés: Be lehetne azt állítani, hogy ne a monitor közepére, hanem a felső rész 1/5-ére ugorjon? És amikor új oldalt fog adni akkor ne a monitor legaljánál tegye meg, hanem a 4/5-énél?
Köszönöm a segítségeteket ...hátha ti már találkoztatok ezzel .........
Még talán az is jobb lenne, ha állandóan egy pozícióba tenné a cserélni kívánt cellát ........(ezáltal folyamatos lenne a lefele gördulés)
A problémám onnan fakad, hogy a legalsó cellánál nem lehet látni, hogy mi fog következni, és amikor vált, akkor már nagyon késő, -továbbá, hogy a feléig ugrik csak fel az új lap adásánál, így a monitor fele teljesen felesleges .......
Remélem érthetően írtam le ....
Előre is köszi a segítséget ....
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nyaralás topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én sehol nem találtam meg ...... A probléma a következő:
Fferi50