Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD FX
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallgat
csendes tag
Szia!
Köszönöm!
Ez is segít, mert nem töltök vele feleslegesen sok időt.
Vállalati környezetben nem nagyon fog menni kiegészítők telepítése.
A powerpivot nevű kiegészítést már én is kiszemeltem magamnak, most hízelgek, hogy tegyék fel. Nem elég ha nekem, mert a megírt programokat nagyrészt nem én használom.Ez esetben azonban más megoldáson töröm a fejem. Ha Excelből be tudnék makróval tölteni adatot egy már létező SQL táblába...
Ez esetben az adatbázisban készítenék egy táblát a cikkszámoknak. Ez a tábla már behúzható MS Query alatt is, a kapcsolat típusával pedig szabályozható, hogy csak a táblában szereplő cikkszámok kerüljenek bele a lekérdezés eredményei közé.Ez esetben a makrónak azt kellene tudnia, hogy egy munkafüzet adott oszlopának értékeivel feltöltsön ODBC kapcsolaton keresztül egy létező MS SQL táblát úgy, hogy előtte törli annak tartalmát.
Hát akkor most errefelé kutakodok.
Még egyszer köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Revolut
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50