Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Ha jól értelmezem, akkor
- A oszlop adott celláját jelölni szeretnéd, ha az abban szereplő dátum mai, vagy múltbeli.
- Ha B oszlopban szerepel dátum (azaz a termék beérkezett), akkor vegye le a jelölést A-ról (értelmezésem szerint esetedben mindegy, hogy időben érkezett be vagy sem, mert ha B-ben dátum van, akkor nem szeretnéd A-t színezni. Ha rosszul értelmeztem, szólj!)
- Értelemszerűen ne legyen színezve A, ha az nincs kitöltve (én ezt úgy készítettem el, hogy másik színnel jelöltem, mellyel figyelmeztet, hogy nem került kitöltésre).A feltételes formázással jelölendő tartományt kijelölöd A oszlopban, és az alább formázásokat adod meg (a sorrendre figyelj):

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50