Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Még sose gondolkodtam rajta, de ha a word doksiban adatmezők vannak és azok elérhetők, akkor nyilván programozni is lehet, mondjuk adatbázisból számazó adatokra...
Na de én már nem vagyok programozó, amikor voltam akkor Delphiben írtam, meg kedvem se lenne ilyesmit írni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- DOOM - The Dark Ages
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50