- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ueva
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy problémához, amellyel nem boldogulok.
Adott egy táblázat, amelyben pl. különböző kertészetekben megvásárolható fatípusok és az áraik találhatók.
Ezekhez az adatokhoz nem nyúlhatok.
Még akkor sem, ha némelyiket elírták, vagy helyesírási hiba van benne.
Egy másik munkalapra kigyűjtöttem a különböző nevű fatípusokat (A oszlop), majd javítottam amelyiket szükséges volt (B oszlop). Így persze lettek azonos sorok. A C oszlopba kigyűjtöttem az ismétlődés nélküli típusokat. És itt akadtam el, mert meg kellene adnom egy képletet, amellyel ki tudom számolni a típusonkénti átlagárat.
Arra gondoltam, talán úgy lehetne, hogy a C-beli értékeket megkerestetem a B-ben és amely sorokban megtalálja ugyanazon sorokat veszem az A-ból és az azokhoz tartozó árak átlagát számolom az előző munkalapról. HOL.VAN-nal viszont csak az első előfordulást kapom meg.
Van ötletetek?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50