- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok, a segítségeteket kérném.
Kérdőíves adatokból kéne kördiagramot csináljak, de sehogy se sikerül.
Egy oszlop van, tehát nem több, 1 kérdés, amire 80 ember 6 különböző szöveges választ adott. Ezt szeretném körön ábrázolni, hogy ki melyik választ választotta, milyen arányban, de sehogy sem sikerül. Neten utánaolvastam, azt írták, hogy ezt kimutatás diagrammal kéne, de egyszerűen nem tudom megcsinálni, mert nem akar megjelenni semmiféle diagram. Valakinek van ötlete?
Lőttem egy képet róla, látható jobb oldalt, ha bepipálom kis fekete kockát jobb oldalt és behúzom a 4 közül az egyikbe, akkor se történik semmi, biztos én csinálok rosszul valamit, nem értek hozzá sajnos.
(2007-es magyar nyelvű excel)
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50