- DUNE médialejátszók topicja
- Raspberry Pi
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgumis
tag
Sziasztok!
Kèt kèrdèsem Lenne:
Van egy tàblàzatom (kaptam ) amiben van egy oszloo ès ha annak az oszlopnak bàrmelyik cellàjàba klikkelek jobb gombbal akkor eltünik az èrtèk ès egy szöveg jelenik meg benne.sajnos visszavonni sem lehet. Ez valami makró? a vb kódokat nem tudom megnèzni mert jelszót kèr. Ezt a jelszóval vèdettv vb lapot mivel tudnàm kikódolni?
A màsik kèrdès
Hol lehet azt beàllítani hogyha autoszűrőt hasznàlok akkor amikor lenyitom a listàt hogy mit szűrjön akkor legyen egy beviteli mező amibe ha írok akkor azokat az èrtèkeket szűrje amben benne van az a szövegrèsz amit a beviteli mezőbe írtam. Remèlem èrthető a kèrdès. A melóhelyen így működik az autoszűrő.
Előre is köszi a segítsègeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50