Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi. Egy érdekes kérdésem lenen Excel VBA kóddal megvalósítható e az alábbi feladat.
A munkalap indításakor(workbooks.open) felugrik egy Form, amit kitöltesz (Textbox,checkbox, Listbox elemekből), és egy gomb megnyomásával egy adott munkalap cellába írom a változásokat. Az egyetlen Listbox-ba fájlok(képek,dokumentumok) eléris útját adhatom hozzá/törölhetek.Ha ezzel végeztem akkor szeretnék egy nyomtatási képet létrehozni, ami sikerült is, csak azzal van bajom, hogy tegyük fel 3-5db kép lenne amit meg kéne jelenítenem a nyomtatási képen.Ezt dinamikusan meg lehet oldani?
Úgy gondoltam az első oldalamon van a kiértékelt szöveg és a 2. oldaltól meg 3-val a képket amiket csatoltam a dokumentumhoz.With Activesheet.PageSetup
Itt beállítottam a margókat,lábléc,fejlécet, meg hogy A4-re nyomtasson.
End WithKépeket felpakolni max Shape-k megoldásával gondoltam, de ugyebár itt igazítanom kellene őket a 2. oldal tetejére és megmondani milyen széles legyen, nehogy lelógjon a lapról.
Ha bárkinek van épkézláb ötlete szívesen várom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50