Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
uh, hát lehet, hogy ezt benézem, de lényeg, hogy van egy hosszú listám, és szeretnék részmaximumokat kivenni. azaz, hogy minden cellába írja ki, hogy "ahol ugyanaz a dátum, mint ebben a sorban, abból melyik a legnagyobb".
van mindenféle halovány emlékem, én valahogy abban voltam, hogy a dmax-ra rá lehet erőltetni, hogy ne fix A1 : A2 tartományt nézzen, hanem valahogy így: =DMAX(A : R;Flaeche;Datum=A2)
ahol A2, A3.... az adott sor.
node ez így nem működik... bogarásztam tömbképletet, egyelőre az se akar. más kérdés, hogy eltekintenék tőle, ha lehet.
az is lehet, hogy lemakrózom, már negyedik napja ezzel a táblával küzdök. elég uncsi. ha valakinek jobban sejlik a dmax vagy más szintakszis, ne kíméljen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50