Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
izé, ha azt mondod, hogy mindkét adapter mindkét oszlopa mellé raksz egy olyan oszlopot, hogy 1B (=1-es adapter be), 1K (=1-es adapter ki), 2B, 2K (ugyanez) és egymás alá másolod őket (tehát A oszlop: időpont, B oszlop kategória). a listát sorba rakod idő növekvőbe. mellészerkesztesz egy olyan oszlopot, ami megnézi, hogy az előtte lévő milyen kategória (1, 2 + B, K), és arra már lehet sztem logikát csinálni. az eredmény az, hogy minden idő mellé kihozd, hogy akkor kezdett el 1, 2 vagy 0 adapter ''foglalt lenni''. gondolom legfeljebb az előző két sor adatai alapján ez meghatározható. ha ez megvan, az időtartamok az előző sor időpontjaiból sztem megint számolhatók. nem csinálom meg helyetted, mert én sem látom ám igazán át a saját gondolatmenetemet, de sztem megoldható

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50