- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
válasz
fishernet
üzenetére
Melyik második megoldásra gondolsz?
Én csak egyet írtam neked, szerintem a másik amire gondolsz az nem neked ment. Azt meg hogy az üresek ne jelenjenek meg, hát egyszerűen nem megy, mert ahhoz az kellene, hogy a listát egy másik tartományból vegye, amely a kiválasztott adatok alapján minden választáskor frissül. Szerintem ehhez minimum egy sajár fv. vagy legalább egy parancsgomb beiktatása kellene. Mellesleg hogyan oldanád azt meg, ha nem lenne kiválasztható üres cella lehetőség, hogy egy kiválasztott adatot nem kiválasztottá tégy?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak egyet írtam neked, szerintem a másik amire gondolsz az nem neked ment. Azt meg hogy az üresek ne jelenjenek meg, hát egyszerűen nem megy, mert ahhoz az kellene, hogy a listát egy másik tartományból vegye, amely a kiválasztott adatok alapján minden választáskor frissül. Szerintem ehhez minimum egy sajár fv. vagy legalább egy parancsgomb beiktatása kellene. Mellesleg hogyan oldanád azt meg, ha nem lenne kiválasztható üres cella lehetőség, hogy egy kiválasztott adatot nem kiválasztottá tégy?
Fferi50