Aktív témák
-
turho
addikt
? :-)
-
turho
addikt
2.5 aszinkron 3:6 ezt a szövegrészt nem értem mit takar, a 4 osztó számot asszem értem. Amúgy meg köszi nektek !
-
turho
addikt
Dkódold már a négy osztószám utáni aszinkronos-számos szöveget légyszi, mert nem értem, új a lap. Köszi!!
-
turho
addikt
Nálam szerinted mi lenne még a jó osztás, hogy az agp-pci se legyen nagy meg a ram is menjen legalább 166-on /ddr 333/?
-
turho
addikt
?
-
turho
addikt
Hi all! Kinek van ilyen konfigja? nekem 2.2 -ig megy a proci jelenleg, de nem biztos hogy jók a biosz-beállításaim. Olvastam, van akinek 2.4-2.6-on is megy. ddr 333 rammal 137 mhz ext clk mellett 4/5/2/1 osztással hajtom. /CPU,Ram,AGP,PCI/. Így stabil, esetleg mit próbálhatnék még ki beállításügyileg? Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest