Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
Steamen free feb 16ig a Dear Esther Landmark Edition
-
Źşë'
addikt
Hitman GOTY indiegalan 8$ még pár órán keresztül
-
Źşë'
addikt
válasz
wjbhbdux #37316 üzenetére
sajna az volt pedig
Borderlands 3 Ultimate Edition €46.24 lett
Mafia: Trilogy pedig €39.59ez megy offba mert nagyon nem bestbuy így már
viszont akinek még nincs meg a Witcher 3 az 9.99€-ért behúzhatja a GOTY-t akár steamről
-
Źşë'
addikt
Hitman 2 Gold Edition gmg golddal - 10,12€
Mad Max - 3,75€
Bulletstorm: Full Clip Edition - 3,26€
Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition - 7,50€ -
Źşë'
addikt
Just Cause 3 XXL Edition 4.12€
Castle of Illusion 2.85€
Aliens vs. Predator - Collection 3.95€
Binary Domain Collection 2.87€(#36894) DJGABI
#36895) Beretvásilyen hszekkel nem kell feleslegesen szemetelni a topikot, az hogy nektek nem best buy a kutyát nem érdekli, én a közösségnek szántam az ajánlatokat nem személyre szabva nektek - amúgy Top Sellers listán #1 helyen van a csomag, nyilván nem AAA játékokkal rakják tele, főleg manapság ahol még a Humble Choice is egy rakás szar minőségre, fanatical meg tényleg mutat is fel valamit, az hogy indie az miért zavar egyáltalán, mert amúgy elég jó csomag tényleg (7-8 értékelhető játék simán van benne), 2.99€-ért meg pláne, az ilyen megjegyzésektől sztem mindenki kímélje meg a másikat meg a topikot, köszi
-
Źşë'
addikt
indult most egy durván jó bundle fanaticalon, íme:
-
Źşë'
addikt
Outlast Trinity gmg - 5,71€ 88%off golddal
(Outlast 1, Outlast Whistleblower & Outlast 2. )Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration 4,80€ - 84%off
Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition 12€
ill. sok más rész szintén akciós
Control Ultimate Edition 16€
(DEAL EXPIRES IN 21 HRS 48 MIN )Sleeping Dogs™ Definitive Edition 2,52€
aki múltkor lemaradt volna róla, elég jó árak szvsz
-
Źşë'
addikt
ha azt írja h DRM: Steam akkor steames, ha Epic akkor Epic launcheres etc. maga a DRM azt kell mindig nézni, hogy hova adja a kulcsot
pl van steamen a Mass Effect™: Andromeda Deluxe Edition - ennél is írja h: origin kliens is szükséges
"Incorporates 3rd-party DRM: EA on-line activation and Origin client software installation and background use required."
kérdésedre válaszolva igen, mindegyik steames, általában nem is nagyon másolok be ide másfajta játékokat, csak steameseket
illetve h On is legyek ez a bundle nem rossz ennyiért btw
-
Źşë'
addikt
Dying Light: The Following - Enhanced Edition 11,70€ (goldban)
Bulletstorm: Full Clip Edition 3,26€
The Sherlock Holmes Collection 5,60€
Sherlock Holmes Nemesis
Sherlock Holmes The Secret of the Silver Earring
The Testament of Sherlock Holmes
Sherlock Holmes The Awakened Remastered
Sherlock Holmes versus Jack the Ripper
Sherlock Holmes: The Mystery of the Persian Carpet -
Źşë'
addikt
gmg-n 12,6€ a Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition / 79%off, igaz Gold tierben, de nem sokkal lehet drágább ezüstben és bronzban sem szerintem
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration 5,04€ / 83%off
illetve összes Tomb Raider játék le van akciózva elég szépen
Life Is Strange: Before The Storm - Deluxe Edition 4,2€ / 83%off
Life is Strange 2 Complete Season 10,75€ / 66%off
Sleeping Dogs™ Definitive Edition 2,52€ / 87%off
összes Just Cause rész is akciós
Just Cause 3: XXL Edition 3,78€ / 87%off
Just Cause 4: Complete Edition 14,7€ / 79%off
Lucius Bundle 3,85€ / 93%off
-
Źşë'
addikt
illetve Crysis Remaster szintén ~2400 Huf kuponnal Epicen
-
Źşë'
addikt
Witcher 3 GOTY-t nem láttam hogy írta volna valaki, míg aktív a kupon addig ~2200 Huf epicről kuponnal - elvileg 08:59ig aktív a kupon
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
aki gondolkozik Mafia Definitive Edition előrendelésen gmg-n most 39,99€ helyett 34,39€ 14%os engedménnyel / akik silver rangúak azoknak még jön rá pici engedmény, 14%helyett 16% így 33,59€ ( gold tiereseknek gondolom picivel több, én silver-ben vagyok)
-
Źşë'
addikt
epicen a Control Ultimate Edition 11,990-ről 9,592 Huf, ill akinek megvan még a kuponja az -3000huf- kuponnal így elég baráti az ár
-
Źşë'
addikt
Fanaticalon 8.99€ a Call of Cthulhu - bár a játék minősége iszonyat ingadozó, ha jól emlékszem volt aki kereste, eddigi talán legjobb ár érte.
-
Źşë'
addikt
Little Nightmares Complete @Fanatical 5.89€
-
Źşë'
addikt
Life is Strange 2 Complete - 13.59€ @ fanatical
-
Źşë'
addikt
Outcast - Second Contact 5.69$
(#33544) Ripper03 nekem személy szerint tavalyi év legjobb játéka volt, ill. idén nem jelent még meg olyan ami űberelte volna - érdemes esetleg venni a season passos gold verziót, mert abban benne vannak a DLC-k, ezekkel mondjuk még nem játszottam - steamen is volt 50%os akcióban, kb a gold is sztem így mehetett, humblin volt rá 4- vagy 5€ kedvezmény choiceosoknak, talán múlt hónapban
látom írta (#33545) reelc h van rá még 3€, ez se rossz végülis -
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
The Stanley Parable 1.8€
Narcosis 3.12€
Daedalic Artist Selection Bundle az ár könyvtárfüggő, nekem 2.26€
Cultures: Northland + 8th Wonder of the World 0.79€
The Franz Kafka Videogame 0.69 €
-
Źşë'
addikt
látom már, ez az első rész ill. mellé a dlc
tehát benne van - picit bezavart, mert múltkor is elfogyott pár játék az adott bundliból, sőt megvettem pár hete/hónapja a syberia bundlit és nem volt benne a deluxe dlc, meg még valami... de a support elküldte
találtam még valamit közben.. igaz már volt párszor ennyiért, no de
Hard Reset Redux 1.99€ -
Źşë'
addikt
válasz
TheNewDawn #33201 üzenetére
továbbá The Walking Dead Final Season 7,91€ ez se rossz ár érte szerintem atm
a The New Frontier is 4,94€//meg az általad linkelt pakkban a 400 Days dlc van benne, az első rész nincs benne
// valószínűleg, mert elfogyhatott - 8 játék és 2 dlc-t ír fenn, vagy pedig módosult -
Źşë'
addikt
Fanatical-on Killer bundle 12 4,5€
egyáltalán nem rossz pakk -
Źşë'
addikt
Payday 2 / 0.99€
Shadow Warrior 2 / 3.69€ebből lejön még 5% kupon, aki fel van iratkozva a hírlevelükre annak küldtek karácsonyra már egy 5%os kupont, ezzel lehet 6€ alatt is vásárolni, ill. aki már vásárolt az kapott egy 5%os kupont, de ehhez meg kell a legalább 6€ költés hogy érvényesíteni lehessen.
-
Źşë'
addikt
V. részhez nincs prémium, minden tartalmat megkapsz ingyen (bár ebből nincs sok) - tanultak az előzőből - de hiába hisz maga a játék sokaknál az eddigi legrosszabb BF (mondjuk nekem a 3. része volt a legalja BC2 után) szvsz az a baj a sorozattal hogy másik játékok fele próbálnak elmenni, és elfelejtenek Battlefield lenni
Steamen LEGO Franchise Sale van
ill. Little Nightmares 5€ steamen még 10 órán keresztül 75%offal, a Complete 66%offal 10,2€ -
Źşë'
addikt
Giana Sisters Twisted Dreams Bundle 1€
Fanatical-on kb 22órán keresztül még, ill amíg el nem fogy a mennyiség -
Źşë'
addikt
Verdun 3,5€ Steamen
-
Źşë'
addikt
ahogy nézem még nem volt: Oxenfree ingyenes Epic Game Storeban
-
Źşë'
addikt
Bayonetta 5€, ez gondolom nem rossz ár érte
-
Źşë'
addikt
válasz
guftabi96 #27522 üzenetére
max payne 3, igaz nem mai darab, gta5 sztorija is faja, amúgy gyér a felhozatal, főleg ha a wiccser magasra tette a lécet - esetleg Rise of the Tomb Raider, plusz a 2013as reboot is jó, ill. ubi egy kaptafa játékai, de a Division jó árban van most - én még esetleg Vermintide 1&2 részét ajánlanám, egy ideig leköt, aztán monoton
elég gyér a felhozatal - túl sok az ilyen kraftolgatós meg battle royal játékam én ezeket vettem sale alatt:
- Distortions
- Far Cry 5 Gold
- Cradle Deluxe Edition
- Lust for Darkness -
Źşë'
addikt
válasz
gyimger #27476 üzenetére
Middle Earth Shadow of Mordor GOTY lehet még ennél (2.99€) is olcsóbb? talán majd ha ingyen szórják már lassan, kegyetlen elértéktelenedett a játék, pedig állítólag nem is sz*r
-
Źşë'
addikt
válasz
TheNewDawn #26803 üzenetére
megoldottam úgy hogy nem vettem semmit, mert nem tudtam lol
-
Źşë'
addikt
válasz
TheNewDawn #26795 üzenetére
voidu-n próbálnék paypallal vásárolni, de nem enged, azt írja hogy az elsődleges ppalnak uannak az emailnek kell lenni, ez stimmel is de mégis ezt írja ki:
Malformed/Invalid Parameter. Please check your input.
kapott már valaki hasonló hibaüzenetet?
-
Źşë'
addikt
válasz
csuvicsuva #26582 üzenetére
PS storeban ez a verzió 4500 Huf (természetesen konzolra), szóval sztem ez nem elárazás, inkább felárazás
-
Źşë'
addikt
Dishonored 2 Fanaticalon 11.99€ ill. -10% blackfriday10 kuponkóddal vagy ha már volt aktív vásárlás akkor emailben küldnek egy -15%os kódot amivel 10.19€ lesz a játék
-
Źşë'
addikt
van most fanatical-ra valami kupon, nem tudja véletlen vki?
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
Arolotifar #24585 üzenetére
Tiszta röhej, mert megvan a Crysis steamen is, ill. Special Steelbook Edition-ben, +Warhead és egyiket sem fogadja el... vegyem meg harmadszorra is mi?! dear EA
-
Źşë'
addikt
erről nincs valami lista h miket eszik meg originen? sacc/kbra végignéztem a ea játékaim, de egyiket sem kajálta meg, pl. crysis, nfsek, moh airborne, kb ezek jutnak most eszembe
//hopp dead space 2-t megette
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
huskydog17 #22623 üzenetére
lassan talán steamen is lesz ennyi, egy kb 4 éves játékért
ubisoft csak lesz olyan nagylelkű és FC5 megjelenése után bedob egy akcijót rá summer saleben
röhejes amit csinálnak ubinál... árazásra gondolok meg előrendelői extrák és dlc tartalmak + árazásuk
-
Źşë'
addikt
Humbli Monhly-ra nem lehet előfizetni paypal balance-ból?
-
Źşë'
addikt
aki szereti az Artifex Mundi játékait annak grupeesen épp van egy build your own bundle akcijóóó
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
kíváncsiságképp csináltam egy alt accot, Killing Floor, Shadow Warrior, Dirt Showdown, Grid, The Walking Dead beaktiválásával, mindegyiket megette
esetleg ha van valakinek egy feles Dirt 3 Complete Edition vagy Dungeons2 kulcsa, szívesen kipróbálom!
Magica 2-ből van még egy kevés, akit érdekelne a 2.99€ ajánlat bundlestarson az csapjon le rá, mert lassan elfogy ill. le is jár az ajánlat!
-
Źşë'
addikt
válasz
Csapoati #19728 üzenetére
Isolation mérföldekkel jobb, sőt mondhatni talán legjobb Alien game lett (legközelebb áll atmoszféra és feeling miatt szvsz), azért lehetőleg ne egyedül játszd majd
a Colonial Marines meg bárcsak meg se született volna... az a játék egy kész átverés!
Mondjuk a teljes pakk jobb vétel lett volna, én is nemrég húztam be Bundlestarsról 8€-ért(#19741) Crytek facepalm sokadjára
te mindig übereled magad, komolyan, gratula!
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
//ja látom már volt
-
Źşë'
addikt
F.E.A.R. Bundle 2.99€
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
BundleStarson Mortal Kombat XL Edition 8.99€
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
kalozhun100 #15354 üzenetére
ez ami steamen is van már az új verza ami tartalmazza elvileg a season passt is és fel is van tupírozva
-
Źşë'
addikt
válasz
kalozhun100 #15350 üzenetére
sztem a steamen a maga 20€-val
-
Źşë'
addikt
igen, tiszta röhej hogy egy több mint 2 éves játékért ennyit elkérnek
úgy tartja az árát mint a codok többsége, primal még 2020ra se lesz 5€, nem szép az ubi üzletpolitikája, aki nem vette meg megjelenéskor vagy éppen rá pár hónappal, az most már egészen biztos kivárja a minimum 5eurós árat!!!
-
Źşë'
addikt
válasz
Balesz1899 #14988 üzenetére
5€ körül szokott lenni, most le van halva a steam nem látom mennyi
-
Źşë'
addikt
válasz
#41133696 #14984 üzenetére
ez nem a fizetett reklám helye!!
steamen az új Wolfensteinek 6,59€
Silent Hill Homecoming 2,99€
Amnesia: A Machine for Pigs 3,99€
The Evil Within 6,59€
Project Cars 9,89€
Woolfe - The Red Hood Diaries 3.39€ -
Źşë'
addikt
válasz
betyarr #14499 üzenetére
hát ha későre hagytad a vásárlást, nem marad (abból a pár darabból) semmi... (meg amúgy is esélytelen ha egyszer nem kapott épp olyan példányt az adott árus ami "rare"
) most délután tudtam csak körbenézni, de már csak Just Cause Complete, Thief, Wasteland2, Batman Arkham Asylum (Ezt vedd meg kiadások) voltak... szvsz azért gamestárnál mellényúltak picit ezzel mert az a 39 féle cím közül rengeteg olyan volt ami már volt ingyen, meg bundletöltelék... vidékre biztos vagyok benne hogy eleve csak ezeket nyomatták
de hát nem lehet mindenkivel jót tenni..
-
Źşë'
addikt
17.99€ az új Homefront Revolution -freedom-fighter-bundle- játék Expansion Pass-ostul - sztem nem rossz ár érte, ahhoz képest hogy az Epass steamen külön még plusz 24€ - a base game 13,6€ mellett
-
Źşë'
addikt
Mad Max 7.5€ bundlestarson
Batman Arkham Knight összes DLC-vel 15€ - 4600\huf+további 11% engedmény nyerhető a BLACKFRIDAY11 kóddal!
-
Źşë'
addikt
válasz
maross #13721 üzenetére
edigital árait elnézve a konzol játékok mennyivel olcsóbbak, ill a gépek is nagyon jó árban vannak, 70k az 500gigás ps4, vennék is egyet, de ott meg a 2x fizetek a netért elv győz meg mindig
pedig a játékok is korrekt áron vannak - van ami 6-7ezer (a 20 helyett!!).
Ha már ma van ahol fekete péntek van akkor 1979 Revolution Black Friday game steamen most 5,99€, amolyan cell shaded grafika Telltale módra csak éppen más fejlesztőtől
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
ForRedGlory #12918 üzenetére
az biztos... kapásból elmegy a kedve a sok k*cs*gt*l!!
I Am Alive steamen 3,74€
-
Źşë'
addikt
"brutálisan szép"? ez komoly, sztem bűn ronda
State of Decay esetleg, bár ez sp only // most olvastam vissza hogy idei érdekelne
Rise of Tomb Raidernek most lett valami coop túlélő talán zombis?! játékmódja
Witcher 3 ami talán még szóba jöhet, bár ez is sp
innen tudsz válogatni
-
Źşë'
addikt
válasz
Dilikutya #12520 üzenetére
mostanában én sem hiszem, hogy jelentősen esne az ára, tolják az online-t, vissza kell hozni a fejlesztéseket ami non stop zajlik /még most is folyamatosan/ - ill. már csak azért is kicsi az esély arra hogy esni fog az ára egy jelentőset, mert elnézve a sok AAA címet steamen, már nincsenek azok a hú de nagy akciók... bioshock infinite + sp ~15-20€ ha nem több, dishonored goty 12€ stb, 10€ alatt már nehéz akcióban is 2-3-4 éves címek közül válogatni, mert ami jóféle az mind 10€ felett van
azok az árak tükrözik steamnek a "nagy változtatások" előtti korszakát, mikor még volt normális sale, épeszű rendezvényekkel, és még nem volt ekkora áfa a játékokon, ill. nem mentünk stílusosan a drága konzoljátékok után árazásban, meg nyitva állt a kapu bizonyos trade útján, sokkal olcsóbban szerzett játékoknál
-
Źşë'
addikt
ezzel én is így voltam, előrendeli se voltam rest steamről, nem is volt kérdés, még kína sem érdekelt - ugye megjelenéskor sokan onnan szerezték be "olcsóbban"
egy ilyen játék, amiben ennyi tartalom van naná hogy megér ennyit, hátmég az hogy támogassam a fejlesztőket day1 vétellel - frankó lett a pcs port, gyönyörű, részletes a világ, és baromira szórakoztató -
Źşë'
addikt
Ez egy baromi jó Tomb Raider rész lett, épp most kezdtem el, megvettem a CE-t - ugye az tartalmazza a Season Passt is, hangulat, grafika hangok, sztori, pályák felépítése kegyetlenül el vannak találva (ami gyengébb lett az a szájmozgás karakteranimációja beszéd közben). A játékot ajánlom mindenkinek, de főként Tomb Raider fanoknak, kötelező darab!
-
Źşë'
addikt
válasz
vorosmarti #10953 üzenetére
a Dark Souls 3 at ismerem, elődöket nem annyira, de ha jót akar akkor nem szívatja meg saját magát vele
instarage game! én inkábbvalami Alice Madeness Returns-t ajánlanék
2,5€, vagy Tomb Raider Underworld 2,24€, Temple of Osiris 5€ ill. az előd a Guardian of Light 2.5€ - ezeket ajánlanám de még van egy pár jó deal, csak elő kell kaparni - mert steam annyira elásta őket
-
Źşë'
addikt
válasz
maddionmax #10164 üzenetére
de egyébként tényleg, semmivel sem szebb, far cry 1. részében volt vagy 4-5 ilyen filter amivel másképp nézett ki a játék, ez meg egy rakat f*s, és a dead island is, pff hogy ezekért még pénzt kérnek - meg még foglalja a gépen a helyet, meg letöltéskor a sávszélességet...
-
Źşë'
addikt
válasz
kalozhun100 #8289 üzenetére
keress rá aprón, 1950ért már láttam complete pakkot is, remek ár érte szvsz
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
Sirandrish #6762 üzenetére
Köszi, neked is ill Minden PH-s usernek Kellemes Karácsonyi ünnepeket!
Spec Ops The Line 3.99€ Steamen
ill.
Bejeweled-ek kaptak egy 50%os akciót
-
Źşë'
addikt
válasz
tomsolo #3090 üzenetére
te mit vársz a pakktól úgy őszintén? húzócím? nem GTA5-öt fognak belepakolni elhiheted
egyébként meg egy a számomra kedvenc játék volt 1999-2000 környékén - unokatesómmal nagyon jól elszórakoztunk vele (hát még suliban)... retro feeling, nekem ennyit simán megért a pakk
ehhez előbb nyúlok hozzá mint a sokak által istenített FEZ-hez vagy a többi "elit" indi játékhoz
(#3093) Niczo: ez újragondolás? nekem nem annak tűnik, bár még nem szedtem le, képeket elnézve ez ugyan az a Moohrhuhn mint amivel annak idején játszottam
-
Źşë'
addikt
köszi én vittem akkor
Groupees Mini3 Bundle Crazy Chickennel, korlátozott vásárlással, még kb 300~ van vissza, 2$os minimum alap
-
Źşë'
addikt
válasz
LordMarcus13 #2204 üzenetére
köszi, Warframe kódot vittem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Gigabyte G41M-Combo alaplap processzorral, hűtéssel, memóriával
- Nvidia GeForce GTX 1080Ti Founders Edition 11 Gb DDR5 videókártya csere kisebbre!
- Xiaomi Poco X3 NFC kártyafüggetlen mobiltelefon
- SAS HDD-k 2,5" , 3,5" tesztelve 7,2k ,10k, 15k RPM Seagate, 600GB, 900GB, 2TB
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest