Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
OFF Topikban-ban folytatva a beszélgetést - ott olvasható az én válaszom.
-
Dilikutya
félisten
Jó hogy mondod, általánosban Zsolnay tanterves voltam, ami eléggé rámegy az anyanyelvi szintű magyarra, és irritálnak is az ilyen faszságok, amikor van rá rendes szavunk, de inkább hunglisül vartyog rá valaki valamit. A gém a halálom, amit még egy hosszú combú, hosszú nyakú, kis mellű gázlómadárnak tanultam. A gamma meg az a sugárzás, amitől Bruce Banner felcseszi az agyát.
-
po1son
addikt
Nem mindenki ugyanavval az érdeklődési körrel rendelkezik a topikban játék akció téren, ezt el kell fogadni mindenkinek.
Valakinek az is best buy kategória, hogy fél perc alatt vásárol egy 0.01 centes játékot +1 sornak steamen + steam wallent a kártyák miatt... Sok kicsi sokra megy... -
törölt tag
Elvileg egy Rockstar bundle esélyes jövő hétre (vagy a közeljövőben):
Rockstar bundle leak -
Csapoati
nagyúr
Érdekes, az F1 pilóták se gyerekek, de mégse nőttek ki belőle.
Amúgy ez egy szuper bundle most azoknak, akiknek hiányoznak címek. Sajnos nekem ebből csak a Micro Machines nincs meg.
reelc: A Dirt 4 meg az F1 2017 dlc-i mondjuk pont kb semmi, illetve minimális értékkel bírnak csak, előrendelőknek jártak úgyis.
-
micafighter
nagyúr
-
i2k
őstag
Mondjuk megtehették volna, hogy nekünk is legálisan dollárban enged fizetni - épp elég engedmény lett volna
//Szerk.:
Ja és biztosan egyedül leszek a dologgal, de a módosított dizájn miatt bolhafing méretűek, és vékonyak a betűk/számok - szart se lehet látni belőlük 1+ méterről. Közel kell hajolni. -
Tybor66
tag
Valamit hibáztál! Elvileg nem is kell megadni banki adatokat szerintem.
Először is, mivel van tétel a kosaradban azt üríteni kell, ezen leírás alapján.Belépsz a fiókodba, végrehajtod a kosár nullázását, ezt követően ismételten igényelni tudod a DLC-t, beírod a megfelelő kódot, kattintasz a checkout-ra. A következő lépésnél ki kell hogy írja a kulcsot.
-
x_o_n
veterán
ott van alul a paypal lehetőség
-
Anonymus23
veterán
Fordítva, ha Magyarországon forgalmaz, akkor érvényesek rá a vonatkozó Magyar törvények.
Legalábbis amikor a jogot tanultam, akkor még így volt
Egyébként a felvetésem EU szabatos. De nem akarok ezen lovagolni, max nem vásárolok tőlük, ugyanolyan komolytalan panaszkezelésben, mint a legtöbb ilyen webshop, csak ez nagyobb mint a legtöbb. -
Hokunda
senior tag
Az eredeti kérdező hangsúlyozta, hogy őt viszont nem érdeklik, szóval nem az a lényeg, hogy kit igen.
Másrészről nekem is tetszett a játék - mondjuk csak a single része, a multi már súlyosan problémás rengeteg fogyatékossal - ettől függetlenül nem öltem volna bele mondjuk +15 órát, hogy meglegyen egy plusz acsi fps nézetben vagy a rockstarnak videókat készítgetni, hogy ismét bővüljön a kollekció. Vagy akár tengeralattjáróval kalimpálni hosszú órákat nukleáris hordókért, mivel ezek egyike sem a játék szerves részét képezték, így nálam ezek sajnos csak az időhúzó baromság kategóriájába esnek. De mivel ez egy fórum és a kulturált véleményformálás megengedett, ezért megértem ha valakinek ez kellemes időtöltés, csak ez vica versa is legyen elfogadható.
-
[Prolixus]
addikt
Valóban, így ingyen kenyér esetén nem túl szép fikázni. De azért máshonnan is meg lehet ezt közelíteni. Van egy-két összehasonlító screenshot amit a gamer oldalak lőttek, azok alapján nem lett sokkal szebb egyik játék sem. Plusz mi van azzal, aki most akarja megvenni a játékokat? Gondolja, hogy a remastered biztos jobb...hát persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ingatlanos topic!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Ryzen 8. gen v3 , R5 8400F , RX 6600 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G GDDR6/256bit
- Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
- Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / Garancia
- Ryzen 8. gen v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest