Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Projektor topic
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Neoteric #2473 üzenetére
Szívből örülök, hogy nektek 24 órás szolgálatban azt várja 4-8 haver(barát?), hogy nektek éppen mikor van kedvetek/lehetőségetek egy meccsre, sajna nekem ez nem adatott meg.
Egy akármilyen multi meccset nehéz összeszervezni, akkor is előfordul hogy hiányzik valaki. Az plusz poén, hogy sokan bottal sem piszkálnák azt, amiért én éppen aktuálisan oda és vissza vagyok, szóval tényleg szerencsések vagytok.
(pl egy éve megvan a Dawn of War II, de coop kampányt ki sem tudtam próbálni, mert nincs kivel - senkit nem izgat az "elrontott" DoW folytatás)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Eladó Dahua 16 csatornás IP kamera rögzítő!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest