Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheNewDawn

addikt

válasz eami #133534 üzenetére

Uh, na azt szerintem pont ne, ha van cím amit 100% biztosan oda tudok adni egy játéknak , az az évszázad csalódása a CP 2077 kapcsán.
    Ezt a méretű hazugságcunamit amit tolt a CDPR , valami elképesztő, ehhez képest egy választási kampány hazánkban az kismiska.

Ha NAGYON NAGYON NAGYON jóindulatú vagyok, és nem nézem sem a bugokat, sem a massziv fagyásokat meg a konzolos portot, akkor 6/10.
    De ez a játék annyi, annyi sebből vérzik mind AI t mind a lélegző nyílt világot, mind mint RPG t, vagy lopakodást, vagy játékmenetet, fizikát stb nézve hogy inkább meg se próbálom leírni, mert olyan 5 oldalon át írhatnám reggelig tucatjával a problémákat, és hogy mennyire át lettünk baszva meg hülyének nézve.
    [link]

Jó, tudom, most meg fogom kapni hogy videóval meg idegen tollakkal példálozok, meg legyen saját véleményem, de ez ma jelent meg, én meg már 4 napja mikor kértem a refundot kb majdnem szóról szóra ugyanezeket mondtam az ismerősöknek és még ennél többet is.
    26 perc, az én mondanivalóm az lenne még +15, na most képzeljetek el 40 percnyi videónyi mondanivalót leírva, hogy mennyi lenne kb.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák