-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frod
addikt
Se gond, jövő ilyenkorra már az új résszel fogja veretni a nép, ezt meg az Ubi megpróbálja mihamarabb kitörölni mindenki fejéből.
(egyébként most akkor a dlc-ket tényleg utólag készítik el? némely játéknál a mennyiségüket/minőségüket tekintve simán azt hinné az ember csak kiollózták a kész alkotásból.)
Do you see the white shadow?
-
cskamacska
addikt
De mi ebben a zakció? 10-11k a normál ára a dobozos játékoknak(jobb esetben 7-9k a normális kiadóknál), 14k a konzol játékok ára már évtizede. Én itt valami 576(piszok drága üzlet)-EA(piszok kiadó) közreműködést érzek felfedezni.
Dilikutya: Battlefront 2 nagy klasszikus
We've Captured a Comand Post. We've Lost a Command Post.
OUR REINFORCEMENTS ARE BEING DEPLEATED.
Roger Roger.
REBEL SCUM.
Viszont nem tudom ér-e magában 1000 forintot(pláne lelőtt multival) mikor az egész SW csomag 4200-ért kapható may the 4th be with you környékén. Persze nekem csak ez, a KoTOR, meg az Empire at War volt meg a csomagból."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Csapoati
nagyúr
Változó. Nekem a Grid 2-höz előtte valami 1 vagy 2 nappal kaptam meg.
Más. Ettől lehet még lejjebb süllyedni? 4,5 euro a "teljes" változat, Greenlighton is van, Oculus Riftet is támogat.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
-
L_ajos
őstag
10k a határ. De lehet lemondok a fizikáról ( nem biztos ), és kulcsban már jó vagyok ( csak még nincs kártyám, igy nem akarok azzal kínlódni, és bankba rohangálni. Főleg hogy reggel 7től - este 5ig dolgozom )
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
De amúgy, ha van annyi pénzed, akkor ne sajnáld rá. Bőven megér annyit az a játék.
Asszem vannak páran, akik vitatkoznának veled.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tomsolo
addikt
annál játéknál - a videók alapján - nem is a portolás a legnagyobb baja hanem hogy szar
Ez viszont még Durante mester szerint is jóra sikerült...
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
i2k
őstag
Nekem az is sok lenne még érte.
Azért lássuk reálisan: hiába a polírozás, azért csak egy öreg játék...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ooooobi
senior tag
Originen úgy kell csinálni, hogy áthelyezed egy másik könyvtárba a ´már letöltött játékot, utána elinditani az Origint és elkezdeni a letöltést, mondjuk 1%ig de ez se muszaj eleg ha csak épp letölt pár megát. Utána Origin kikapcs, játék visszahelyez, origin elindít és már megy is a game.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
i2k
őstag
Ráadásul, csak ezek a VGA jöhetnek számításba: SG.hu-n írtam
Szerk.: SLI és CrossfireX nem jöhet számításba, mert különálló kártyáknak látja a rendszer. Sőt: "Ráadásul, mindkettő meglehetősen drága, rosszul skálázódik és a legfőbb: nem biztos, hogy épp azon adott játék szeretni fogja..."
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
kriszpontaz
veterán
-
JoolsNOS
veterán
Pont most néztem Angliai tescoban jelenleg 38 font, de kb 2 hetente 33 fontra lemegy az előrendelés. Így már most a szar forint ellenére is olcsóbb ennél. De pont előbb voltam a tecsóban és kaptam egy olyan kupont , hogy ha költesz 60at akkor 15 mínusz. El is kezdett pörögni az agyam, hogy egy nagybevásárláskor el is lehet játszani (persze majd ha megjelenik) Veszek 30ért kaját, stb, ami úgyis elmenne. A gta kiegészíti 60ra -15 és máris csak 15 font volt a gta
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
Frod
addikt
szvsz nem tudom mi a meglepő ebbe, egyrészt square enix játék (ők mindig iszonyat hamar akcióznak) másrészt only-single, tehát nincs is miért tartania az árát hosszútávon.
ha ezt bárki a minőséggel kapcsolná, az téves. oké, nem fogunk róla ódákat zengeni 5 év múlva, de korrekt kis játék lett.Do you see the white shadow?
-
-
warcat
veterán
Nem vettem meg,ezért konkrétan ennél nem tudom mi a helyzet,de egyébként úgy dolgoznak mint a többi bolt,1-2 nappal de legkésőbb a megjelenés előtti pár órában kiosztják a kulcsokat.Nyilván ha a kiadó elküldi nekik.Civ Brave New World kieget vettem ilyen előrendeléses formában tőlük legutóbb,hajnal 1-kor volt a Steam megjelenés,előtte este 10-11 között felkerült a kulcs az oldalra,pedig ugye brazilok.
Így bőven le is töltöttem addig,aztán lehetett játszani.Ha rajtuk múlik megkapod,de ha ennyire tűkön ülsz már rég megvettem volna a linkelt dispenserről 5 kulcsért és csók
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
i2k
őstag
Tény, hjogy nem mostanában. :=(
Lehetne végre már egy olcsó Need For Speed All In One Bundle...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
No, akkor ezt várom meg 990 Ft-ra...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
warcat
veterán
Amennyire tudom vannak különböző rebalance stb modok,amik eléggé kötelezőek ha belevágsz,én azért hagytam ott anno a simát megjelenés környékén a fenébe,mert unalmassá vált,hogy elképesztően tápos lettél seperc alatt a világ kihívásaihoz képest,modokkal rendbe lett rakva elvileg.
EA: It's in the crate!
-
i2k
őstag
Így van - nem kötelező használni a ládából a kiválasztott osztályú hősödnek / hősnődnek dobott felszerelést.
A játék így is kellően nehéz lesz az elején. Később pedig kellő kihívást kapsz ahhoz, hogy sose érezd magad teljes biztonságban.Persze, félistenné lehet válni [ehhez nagyon kell a jó loot is!], de az oda vezető út nagyon rögös és hosszú
-
-
szami777
addikt
A Run az egy minősíthetetlen játék volt, 3 órás kampánnyal akarták kiszúrni az ember szemét. (tripla A játékról beszélünk)
Egyedül a változatos és szép táj ami miatt egyszer kijátszottam és mentem is az uninstallra.
Most Wanted és a Rivals méltatlanul lehúzott játékok abszolút, mindkettő nagy móka.
Nekem pl az új most wanted az egyik kedvenc autós játékom az elmúlt 7-8 évből, ízlések és pofonok
Kíváncsi vagyok, hogy az 1 éves szünet mit fog tenni a sorozattal.
A Rivals-el nagyon jó fele indultak el.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
csaba951
veterán
Nem értem miért húzták le annyira! Én ezt élveztem a legjobban az utóbbi időkben megjelentek közül. Na jó, túl kell azon lépni, hogy autóknak kinéző tárgyakat irányítunk, de az autók tulajdonsága nélkül.
Ahogy a Most Wanted (2012) a Burnout Paradise, a Rivals a Hot Pursuit (2010) modern, Frostbite engine-re alapuló változata. Akiknek tetszett az "eredeti", azoknak ez is fog. Viszont hatalmas újításokra ne számítson senki!
-
-
-
szami777
addikt
nem tudom megnézni pontosan menyi most a dollár, olyan 2800-2900ft körül van.
Sajna fizu előtt állok, én nem tudom megvenni neked, de biztos van itt olyan fórumtárs aki segít[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest