- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos tablet topic
- Egérpad topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz Heavyrain #76933 üzenetére
Lemaradtam róla, de köszi az infót azért.
Pm-ben is küldhetsz kulcsot nekem, nem kell fáradozz a ninja topikkal, tele van botokkal úgyis.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz Heavyrain #76365 üzenetére
30 perce így van. Ennyi ideig el lenne árazva?
(#76370) compass1997: Na jó, de 37 percig nem észrevenni...nonsense
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
i2k
őstag
válasz Heavyrain #76111 üzenetére
Ez jó hír.
Csak qva drágán!A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cskamacska
addikt
válasz Heavyrain #75759 üzenetére
Nem tudom kinek a forgalmi korlátját sértettem meg a gifekkel, Ollie útjai kiismerhetetlenek, de akkor újra, linkelve.
Free to Pwn, Pwn to Win
szép renegédikszes animgif
mégszebb renegédikszes animgifmás:
http://bundle-in-a-box.com/ indie kulcsos oldal holnap eltávozik az örök bundle mezőkre, akinek van bennmaradt kulcsa az MOST kérje ki!
Gameflyon van 5 fontért Metro Last Light Complete, de szüljenek farfekvéses sünfamíliát, 5 dollárból hogy kerekítettek fontra?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Heavyrain #75778 üzenetére
Ha szereted a C&C világát, meg az fps-eket, akkor érdemes egy próbát tenni vele. Jó cucc egyébként, érdekesség pedig hogy 7 éve jelentették be hogy készül, méghozzá eredetileg egy Unreal Tournament 3 modjaként. Arra készülj hogy elsősorban multis játék.
Live-Die-Respawn
-
-
sagem
addikt
válasz Heavyrain #75710 üzenetére
A Steam topicban már régen megfejtették a rejtélyt, mindenki, aki hasonló ablakot kapott a TARR szolgáltatónál van..tehát baki, az a szolgáltató elcseszett valamit, az Index meg szokás szerint írt egy hatásvadász bullshitet (ami azért is szomorú, mert egy PC Gurus ember kezéből került ki egy ekkora marhaság..)
Ez a cikk egy baromság, már a címadása is BLIKK kategória, történt egy hiba, ezzel a cikkíró is tisztában van, s elkezd "fontoskodni" s olyan benyomást kelteni, hogy ez nem is hiba, hanem a NAV rászállt a Steamre.. (a NAV egyébként a tiltás előtt egy hónappal figyelmeztette az érintett oldalak felhasználóit, többször is megjelent erről cikk, hogy mik és mikor lesznek tiltva, a Steam egyszer sem szerepelt közöttük). A NAV tehát nem kérte a Steam blokkolását, ha kérte volna, akkor a három nagy szolgáltató is tiltotta volna (vagy legalább az egyik).
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
nagyúr
válasz Heavyrain #75417 üzenetére
CD galaxisban is majdnem annyi... ez a leértékelés csak "virtuális", mert a nyugati teljes árhoz van mérve a teljes helyi keleteurópai ár.
Jól csinálják a lengyelek az már egyszer biztos.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bladegery
senior tag
válasz Heavyrain #75125 üzenetére
9 kulcsert nem tudom hogy lehet nem lopott bankkartyasat venni, 9 kulcs az 16 euro, ha teljes aron nezzuk a kulcsot es mikor akcios volt az oroszoknal akkor is 18 euro volt..
amugy en arulom hardverapron 5.5-ert.#75127) ayo
most irtam le hogy nem lehet jobb arban.[ Szerkesztve ]
gergely-szabo.com
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Heavyrain #74769 üzenetére
Nyert egyszer tesód, abból kaptál 1 játékot, nyertél aztán Te is egyet. Most nem sikerült és vered a fejed a falba? Bennem van a hiba, hogy nem értem?!
(Ezek szerint lehet egy fiókkal kétszer is pályázni?)
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Crytek
nagyúr
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Heavyrain #73272 üzenetére
De azért az ilyen egyéneknek is adnék egy puszit az orcájára, akik elveszik azok elől a lehetőséget, akiket valóban érdekelne. Csak azért, hogy pénzt csináljanak belőle, és ezt pofátlanul meg is teszik. A világ persze nem ideális és már rég így működnek a dolgok (HumbliBundli árusítás, ajándékok elárverezése, stb.), de valahogy mindig elszomorít. Hála az égnek a topik tele van jobbnál jobb fej emberekkel és ők rendszeresen kompenzálni tudják ezt az érzést bennem.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Heavyrain #73229 üzenetére
Naaa, mégis sikerült AMD kulcsot kapni? Gratula!
4500ért nem sok egy picit a Sniper Elite 3? Jójó, tudom. Nem is Te szerezted, nem is magadnak adod el és egyébként sincs semmi közöm közöm hozzá (és az utsóban még én is biztos vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
-
morvaigaben
tag
válasz Heavyrain #73184 üzenetére
Mire kattintottam a GET KEY-re már csak 48-at írt.... XD Pedig 19:58-tól figyeltem. Hát erről lemaradtam sztem...
Update. EZT NEM HISZEM EL!!!
"Congratulations, you've successfully been assigned a key for the AMD Never Settle Forever Silver Key Group Giveaway: "öröm bódottá
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
i2k
őstag
válasz Heavyrain #73165 üzenetére
A SAM-használat öreg hiba volt...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
-
-
tomsolo
addikt
válasz Heavyrain #72677 üzenetére
Valami nem feltétlen volt kóser - mert aki a rebellion storeba vette az kapott mailt hogy upgradelik a kulcsot(megejelenés előtt).
Imho ez miatt kerülhetett ki sok olyan kulcs amit még nem vontak vissza.
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
ayo
veterán
válasz Heavyrain #70901 üzenetére
pontosat nem tudok de van a posztom, amiben kb. minden lényeges dolgot említenek pl.:
"Az összbevétel 242.909$-nál tartott, amelyből azért még sok minden levonódik (adók, Valve haszna). A teljes összeg olyan 63%-a (153 ezer dollár) a tiszta nyereség." szóval az adók max 10% és maradék a Steam
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Edorn
senior tag
válasz Heavyrain #69964 üzenetére
Engem Miasmata érdekelne belőle... Cserébe ilyenek vannak a birtokomban:
Steam kulcsok
- Reign: Conflict of Nations
- Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC
- Thomas Was AloneOrigin kulcsok
- Crysis 2 Maximum Edition
- Medal of Honor
- Mirror's EdgeAMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
törölt tag
-
tupacamaru
veterán
válasz Heavyrain #69302 üzenetére
Hogy-hogy hivatalosan nem látni? Én látom a PC-ről IE-el is. 2634 coin-om van.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Heavyrain #69182 üzenetére
Igen, magyar feliratos és RHCP verziót ad..ezzel kapcsolatban off-ként kérdeznék, mert sima Steam topicban nem kaptam még pontos választ. Vettem ismerősömnek egy Dishonored-ot, Ő Angliában dolgozik. Itthon aktiváltam neki, belépve a Steam fiókjába..Letölteni sem tudja kintről. De ha hazalátogat és letölti itthon, odakint tudja majd használni offline módban?
Újra írom, ha ismerősöm nem jelentkezik a megmaradt példányomra hétvégén, egyet felajánlok cserére.
Illetve Brinkhez hozzáfűzve: ízlések és pofonok, nekem bejött a játék stílusa, ennyi pénzt nekem bőven megért. ( nem is feltétlenül online akarok vele játszani ).
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest