- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- 3D nyomtatás
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Mini PC
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
r0dg3cc
tag
-
Alan
aktív tag
Két (illetve három) eset lehetséges: az alaplap hibás, a BIOS hibás, a BIOS-ban rosszul állítottál be valamit. Még ne rohanj visszavinni az alaplapot, előbb írd meg, hogy milyen típus, és mik vannak a BIOS-ban beállítva a Power (Options) vagy a neki megfelelő oldalon. Ja, és hogy ACPI-kompatibilis-e a BIOS, illetve ACPI módban használod-e vagy nem.
Nekem pl. most egy ASUS A7V266-E lapom van, ez az ötödik alaplap, amit használtam, és az előző négy (többféle Abit, Amptron) egyikénél sem működött a standby (sleep) módból feléledés. Vagy ugyanez történt, ami nálad, vagy még idáig sem jutott el. Most kiválóan működik a dolog, de csak azóta, hogy a BIOS-ban bekapcsoltam a Suspend to RAM funkciót. -
r0dg3cc
tag
hi
egy kicst tanacstalan vagyok azert kerdezek itt hatha valaki talalkozott mar a problemaval
nos egy ideje azt muveli a gepem , hogy ha suspendelem vagy hibernalom, es ha visszaelsztem a rendszert akkor a monitor egyszeruen nem kapcsol vissza!!
most jon a java, azt hittem a monitorom a hibas (17''-os packard bell) vagy a vga-m, nos azota mar 3 kulonbozo vga-val neztem (gef2mx, atiR9000pro, gef3ti200) es ugyanaz!! gondoltam biztos a moncsi, tegnap hoztam egy masik monitort (compaq v700) azzal is!! winxp hun ujratelepit vissza angolra (hatha az) de ugyanaz a problema, tehat akkor monitor, vga, oprendszer kilove mint hibaforras , akkor mi lehet????
a tap sem mert a monitor nem a pc tapjarol kapja a kakaot...
teljesen tanacstalan vagyok :((((((((
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- 3D nyomtatás
- Fedora Linux
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Viccrovat
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mini PC
- One mobilszolgáltatások