Hirdetés
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Aktív témák
-
r0dg3cc
tag
-
Alan
aktív tag
Két (illetve három) eset lehetséges: az alaplap hibás, a BIOS hibás, a BIOS-ban rosszul állítottál be valamit. Még ne rohanj visszavinni az alaplapot, előbb írd meg, hogy milyen típus, és mik vannak a BIOS-ban beállítva a Power (Options) vagy a neki megfelelő oldalon. Ja, és hogy ACPI-kompatibilis-e a BIOS, illetve ACPI módban használod-e vagy nem.
Nekem pl. most egy ASUS A7V266-E lapom van, ez az ötödik alaplap, amit használtam, és az előző négy (többféle Abit, Amptron) egyikénél sem működött a standby (sleep) módból feléledés. Vagy ugyanez történt, ami nálad, vagy még idáig sem jutott el. Most kiválóan működik a dolog, de csak azóta, hogy a BIOS-ban bekapcsoltam a Suspend to RAM funkciót. -
r0dg3cc
tag
hi
egy kicst tanacstalan vagyok azert kerdezek itt hatha valaki talalkozott mar a problemaval
nos egy ideje azt muveli a gepem , hogy ha suspendelem vagy hibernalom, es ha visszaelsztem a rendszert akkor a monitor egyszeruen nem kapcsol vissza!!
most jon a java, azt hittem a monitorom a hibas (17''-os packard bell) vagy a vga-m, nos azota mar 3 kulonbozo vga-val neztem (gef2mx, atiR9000pro, gef3ti200) es ugyanaz!! gondoltam biztos a moncsi, tegnap hoztam egy masik monitort (compaq v700) azzal is!! winxp hun ujratelepit vissza angolra (hatha az) de ugyanaz a problema, tehat akkor monitor, vga, oprendszer kilove mint hibaforras , akkor mi lehet????
a tap sem mert a monitor nem a pc tapjarol kapja a kakaot...
teljesen tanacstalan vagyok :((((((((
Aktív témák
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest