- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Két (illetve három) eset lehetséges: az alaplap hibás, a BIOS hibás, a BIOS-ban rosszul állítottál be valamit. Még ne rohanj visszavinni az alaplapot, előbb írd meg, hogy milyen típus, és mik vannak a BIOS-ban beállítva a Power (Options) vagy a neki megfelelő oldalon. Ja, és hogy ACPI-kompatibilis-e a BIOS, illetve ACPI módban használod-e vagy nem.
Nekem pl. most egy ASUS A7V266-E lapom van, ez az ötödik alaplap, amit használtam, és az előző négy (többféle Abit, Amptron) egyikénél sem működött a standby (sleep) módból feléledés. Vagy ugyanez történt, ami nálad, vagy még idáig sem jutott el. Most kiválóan működik a dolog, de csak azóta, hogy a BIOS-ban bekapcsoltam a Suspend to RAM funkciót.
Aktív témák
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen monitort vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest