- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Két (illetve három) eset lehetséges: az alaplap hibás, a BIOS hibás, a BIOS-ban rosszul állítottál be valamit. Még ne rohanj visszavinni az alaplapot, előbb írd meg, hogy milyen típus, és mik vannak a BIOS-ban beállítva a Power (Options) vagy a neki megfelelő oldalon. Ja, és hogy ACPI-kompatibilis-e a BIOS, illetve ACPI módban használod-e vagy nem.
Nekem pl. most egy ASUS A7V266-E lapom van, ez az ötödik alaplap, amit használtam, és az előző négy (többféle Abit, Amptron) egyikénél sem működött a standby (sleep) módból feléledés. Vagy ugyanez történt, ami nálad, vagy még idáig sem jutott el. Most kiválóan működik a dolog, de csak azóta, hogy a BIOS-ban bekapcsoltam a Suspend to RAM funkciót.
Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Lenovo Legion Y27h-30 - 10bit / 27" / 2k / 165Hz / USB-C 75W PD / DP1.4 / HDMI2.0 / USB-A / GARIS
- MSI MAG 27C6F RapidVA / 180hz / 0.5ms FHD (015)
- 27" LG 27GS50F-B
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest