Hirdetés
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Két (illetve három) eset lehetséges: az alaplap hibás, a BIOS hibás, a BIOS-ban rosszul állítottál be valamit. Még ne rohanj visszavinni az alaplapot, előbb írd meg, hogy milyen típus, és mik vannak a BIOS-ban beállítva a Power (Options) vagy a neki megfelelő oldalon. Ja, és hogy ACPI-kompatibilis-e a BIOS, illetve ACPI módban használod-e vagy nem.
Nekem pl. most egy ASUS A7V266-E lapom van, ez az ötödik alaplap, amit használtam, és az előző négy (többféle Abit, Amptron) egyikénél sem működött a standby (sleep) módból feléledés. Vagy ugyanez történt, ami nálad, vagy még idáig sem jutott el. Most kiválóan működik a dolog, de csak azóta, hogy a BIOS-ban bekapcsoltam a Suspend to RAM funkciót.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Milyen széket vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Gigászi óriás! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd! Ajándékot is kapsz!
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- Lg OLED 240hz ívelt monitor
- Garanciális, számlás LG 25UM58-P ultraWide gamer monitor leárazás!!!AkciÓÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest