Aktív témák
-
pampika
őstag
Okés.
Tudom,hogy a BYOP-ról beszéltél,én csak azt vázoltam,hogy van annál olcsóbb verzió is,ami _mindenki_ számára elérhető a mai napig.
A maratonos dolgot rosszul tudod!Ha elolvasnád a terminal.hu-s topicot,láthatnád,hány embernek van már ilyen csomagja (köztük haveromnak is),aki soha életében nem járt ott élőben,a maraton klub küldte el nekik levélben az ajánlót,saját postaköltségén.Mindezt egy telefon árán.
Ha pontosan tudod,miről beszélsz,akkor légyszives ne állíts már valótlant !
A személyeskedést és okoskázkodást pedig abba lehet fejezni
Nem hinném,hogy sárt dobáltam(tunk) azzal,hogy kicsit megvilágítottuk a dolgok hátterét.
Innentől nem olvasom a topicot.Mindenki tegyen azt,amit jónak lát.Egyik alternatíva nálad,a másik is szabadon elérhető bárkinek.Aki nem veszi a fáradtságot,hogy egy kicsit is utána nézzen,az azt csinál amit akar
Peace. -
PLacc
senior tag
Kérem ZÁRJUK a topicot a az off, és a flame-ek miatt.
Meg persze így már a kutyát se fogja érdekelni!
Köszönöm! -
PLacc
senior tag
Kezd a dolog FLAME-mé válni...
-Ha figyelmesen végigolvastad volna a topicot, akkor láttad volna, hogy én a BYOP-ról beszéltem, így nem vezettem félre senkit...! Az ilyen megnyilvánulásokat mellőzd, ha megkérhetnélek!
-Másrészt a Maratonnál nem csak úgy megy bemész, kérsz és adnak tudtommal!
-Harmadrészt senkinek kötelező átvennie!
Olvasd el a topic címét okoska, utána dobálózzál sárral!
[Szerkesztve] -
pampika
őstag
Na jó...
A swyopot a Maraton Klub (marathon.hu) osztja azon embereknek,akik részt vesznek a sportrendezvényeiken.De ha valaki veszi a fáradtságot,hogy felhívja őket,vagy bemenjen az irodájukba,akkor bárkinek ingyen és bérmentve adnak ajánló papírt,amivel lehet ilyen kedvezményes előfizut kötni.
Szóval nincs itt szó semmiféle nyalizásról meg haverkodásról !
Hosszabításról nem hinném,hogy valaki be tudna számolni,mer sztem nem nagyon van még 2 éves csomagja senkinek
Amúgy ugyanolyan elbírálás alá esik ez is,mint bármely másik előfizus csomag,amikor a hosszabításnál kedvezményt ajánlanak fel (azt nézik,hogy mennyire vagy hűséges,fizeted-e időbne a számlád,mennyi a számlád,kötöszködős-e vagy).
Ha nem veszel szerződéskötéskor telcsit,de meggondolod magad 3 hónapon belül,akkor 20k kauciót kérnek,de 3 hónapon túl nem kérnek plusz pénzt (a kaució lebeszélhető).Természetesen a telefon vásárlástól indul a 2 év.Teló nélkül nincs kötött idejű hűség,de nincs (nagyon) kedvezményes teló sem,csak simán akciós listaár.
A díjtáblázata: Bővebben: link
(Csak azt nem értem,hogy ha vágod,hogy mi is az a sywop,akkor miért vezeted félre a népet)
-
Thomas1
addikt
Ez az a régi Együtt vagyunk csomag?
-
PLacc
senior tag
OK, semmi gond, mindenki ott köt, ahol akar, tud... Aki akar járjon utána, amiket javasoltatok, de kicsit sátít a dolog, másrészt nem lehet, hogy 12%-al olcsóbb ilyen feltételek mellet (havidíj stb...) szvsz...
Maj átirányítom hozzátok az érdeklődőket, és lesz anyázás...
Kedves Csosza!
Egyébként senkit nem vezettem félre, mert a Vodánál már rég nem lehet ilyen papírt kapni, úgyhogy vegyél vissza magadból... THX! -
pampika
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #39 üzenetére
Nekem is ilyen van,Maraton Klub a kulcsszó.Én anno úsztam ezért a csomiért(fedett pályás balaton átúszás),de bárki ingyen magkaphatja tőlük.
Ha nem veszel telcsit,akkor nem kell aláírni 2 évet,különben az akciós árlistáról választhatsz,2 év rabságért cserében.
Mellékesen,ha meg akarnék válni tőle,én se kérnék érte pénzt,max átírási díj+1 sör,főleg,hogy a maratonos csomi 12%-kal alacsonyabb percdíjakkal számláz. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Kérlekszépen nekem egy CÉG a kérésemre INGYEN küldött postán egy levelet , benne egy BYOP os papírral , és tökéletesen elfogadták a vodafone uzletben , pedig fénymásoltz papír volt.
mondtam hogy nem akarom rontani az üzletet , de mivel TE KÉRTED ezért mindjárt megkeresem a céget, valahol itt van a weboldala. -
PLacc
senior tag
válasz
.-Cs0SzA-. #37 üzenetére
Akkor ugye azt is megmondod, hogy hol, és hogyan...?!
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
nem akarom rontani a bizniszt, de joguk van tudni a vásárlókan, hogy ezt bárki ingyen megkötheti , és ha aláír 2 évet , kap hozzá olcsó telefont is!
nem szabad félrevezetni a vásárlót! -
PLacc
senior tag
ÚJ fejlemények!
Számhordozással át lehet íratni másik, meglévő számra is! -
ot
csendes tag
Hello engem erdekelne csak azert meg kene par reszlet tudnal adni egy mail cimet??
-
PLacc
senior tag
ÁPP
-
PLacc
senior tag
Nah, senki többet harmadszor?
-
PLacc
senior tag
Ezek szerint mindenkinek másodperc alapú tarifacsomagja van...
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Még átruházandó....
-
PLacc
senior tag
fel-fel
-
PLacc
senior tag
Ezt így nem találod meg, de így megy... Persze 2-3 típusra adnak kedvezményt (általában a drágábbakra), ez minden vodás előfizura igaz.
HAverom így vett anno SE T610-et 20k-ért, mikor 40 volt új előfizuval. A Sharp GX30 meg 30-40 volt asszem (rendesen 80k).
Hívd fel az üszit! -
PLacc
senior tag
Nah, hirtelen eltűnt mindenki?
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Szóval megvan még, emberünk eltűnt a színről...
5k+átírás -
PLacc
senior tag
válasz
Polacheck #17 üzenetére
Köszönöm az építő hozzászólást, nem Tőled volt!
Másrészt meg kifizettem majd' egy éves havidíjösszeget, és ha lejár az előfizú, akkor meghosszabbításkor speciális kedvezményeket ad a voda a készülékvásárláshoz (az előfizetéses listaár fele), de Neked ezt tudnod kell, mert annyira okos vagy...
Másrészt Te is kaptál érte pénzt/juttatást ha szórtad, úgyhogy részemről ennyi... -
sdds
csendes tag
hi engem érdekel ha a leggyorsabb teknőcbéka lemondaná.
mondjuk lehetne 7K összesen ?
akkor mindketten jól járnánk -
PLacc
senior tag
Bocs, csak elutaztam pár napra, de most itt...
Szóval 7k-ra gondoltam + az átírást Neked kéne állnod, ami olyan 1-2k asszem...
Egyébként a számot már régóta nem használom, így gyakorlatilag senki nem ismeri már (nem fognak hívogatni), bár plusz pénzért megadhatom pár jó csajnak....)
-
sdds
csendes tag
itt licit lesz
-
genova
csendes tag
nekem ugyanilyen csomagom van és a múlt hónapban megemelték az ingyen sms-ek számát 30ra, nézd meg a számlán..
-
atomin13
aktív tag
összeg?
-
DeadMeat
nagyúr
Szia hany sort kell erte adnom?
-
PLacc
senior tag
Senkit nem érdekel?
-
PLacc
senior tag
Senkit nem érdekel?
-
PLacc
senior tag
Senkit nem érdekel?
-
PLacc
senior tag
Van egy CAS100-as csomagom (BYOP néven vált híressé), a lényege:
2500HUF havidíj, ami teljes egészében lebeszélhető, +20db. ingyen SMS/hó.
Tarifák:
15HUF: Voda hétvégén
30HUF: Voda csúcsidőben, más mobil csúcson kívül/hétvégén
45HUF: Más mobil csúcsidőben.
Mindez másodperc alapon.
Tavaly júliusban kötöttem 2 évre.
Esetleg átruháznám másra, mivel Pannonos (céges telefon) lettem
Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest