- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
pampika
őstag
Okés.
Tudom,hogy a BYOP-ról beszéltél,én csak azt vázoltam,hogy van annál olcsóbb verzió is,ami _mindenki_ számára elérhető a mai napig.
A maratonos dolgot rosszul tudod!Ha elolvasnád a terminal.hu-s topicot,láthatnád,hány embernek van már ilyen csomagja (köztük haveromnak is),aki soha életében nem járt ott élőben,a maraton klub küldte el nekik levélben az ajánlót,saját postaköltségén.Mindezt egy telefon árán.
Ha pontosan tudod,miről beszélsz,akkor légyszives ne állíts már valótlant !
A személyeskedést és okoskázkodást pedig abba lehet fejezni
Nem hinném,hogy sárt dobáltam(tunk) azzal,hogy kicsit megvilágítottuk a dolgok hátterét.
Innentől nem olvasom a topicot.Mindenki tegyen azt,amit jónak lát.Egyik alternatíva nálad,a másik is szabadon elérhető bárkinek.Aki nem veszi a fáradtságot,hogy egy kicsit is utána nézzen,az azt csinál amit akar
Peace. -
pampika
őstag
Na jó...
A swyopot a Maraton Klub (marathon.hu) osztja azon embereknek,akik részt vesznek a sportrendezvényeiken.De ha valaki veszi a fáradtságot,hogy felhívja őket,vagy bemenjen az irodájukba,akkor bárkinek ingyen és bérmentve adnak ajánló papírt,amivel lehet ilyen kedvezményes előfizut kötni.
Szóval nincs itt szó semmiféle nyalizásról meg haverkodásról !
Hosszabításról nem hinném,hogy valaki be tudna számolni,mer sztem nem nagyon van még 2 éves csomagja senkinek
Amúgy ugyanolyan elbírálás alá esik ez is,mint bármely másik előfizus csomag,amikor a hosszabításnál kedvezményt ajánlanak fel (azt nézik,hogy mennyire vagy hűséges,fizeted-e időbne a számlád,mennyi a számlád,kötöszködős-e vagy).
Ha nem veszel szerződéskötéskor telcsit,de meggondolod magad 3 hónapon belül,akkor 20k kauciót kérnek,de 3 hónapon túl nem kérnek plusz pénzt (a kaució lebeszélhető).Természetesen a telefon vásárlástól indul a 2 év.Teló nélkül nincs kötött idejű hűség,de nincs (nagyon) kedvezményes teló sem,csak simán akciós listaár.
A díjtáblázata: Bővebben: link
(Csak azt nem értem,hogy ha vágod,hogy mi is az a sywop,akkor miért vezeted félre a népet)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- GTA V
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest