Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz
Earl_Muttley #8965 üzenetére
Köszönöm szepen elore is
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Van egy L386-om aminek beszáradt a kék festéke. Tartályba lötyög, így gondolom a fúvókával adta meg magát. Ill. megtelt a festékgyűjtő szivacs és letiltott. Na utóbbihoz találtam alin méretpontos szivacsot azt ki tudom cserélni, viszont olyan progit amivel 0 ázni tudnám azt nem. Csak halott linkeket találtam. Honnan tudnám letölteni, esetleg valaki küldene e mailben progit?Másik kérdés, beszáradás javításra találtam youtubon pár videót amin szétszedik és átmossák a fejet valami speckó löttyel. Ilyennel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Milyen lötyi kellene és honnan tudnék rendelni ilyet? Persze gari már lejárt vagy 5 éve szóval az nem járható út.
-
Sakab
senior tag
Így se sikerült
holnap felhivom öket...
Más...Apple ipad ios...böngészőbe rámegyek h nyomtatás és kiirja h nincs air print elvileg a listába ez pont nincs benne, csak a magasabb kategóriások. MEglehet valahogy mókolni, hogy pl böngészőből egyszerűen tudjak nyomtatni ipad-en? -
Sakab
senior tag
Sziasztok, vettem egy Epson L386ot. Próbálnék regisztrálni a 3 éves garira meg a pénz visszatérítésre, de valami nem frankó.
Ez az oldal [link]Itt akadok el:
Bank kód / BSB / SWIFT / Ort* Elvileg ez az OTP-nél: OTPVHUHB
Bankszámlaszám / IBAN bankszámlaszám* Itt pedig a bankszámlaszámot, hogy írjam be? Kötőjellel vagy anélkül egybe vagy hogy? Itt egy példa: 1177356-0xxxxxx vagy hogy? Mert ezt irja: A benyújtott banki adatok helytelenek voltak. -
Sakab
senior tag
Sziasztok, szeretnék rendelni egy tintasugaras epson-t. L130 és L310-et néztem ki. A pénzvisszafizetés miatt a 2 között kb 2 ezer ft különbség van. Viszont néztem róla leírást, de azon kívül, hogy a 310nek nem 50 hanem 100lapos a papír táljáca más különbséget nem láttam. Ezen kívűl van valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest