- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
sziasztok
Lenne egy Stylus SX420W nyomtatóm és az lenne a bajom hogy a sárga színért reklamál ( tudom hogy kezd kifogyni ) de így még Scan-elni sem hagymiért? mi köze ahhoz ha én gépre akarok szkennelni a patronnak? lehet én vagyok a hülye , ez esetben előre elnézést kérek de ez akkor sem érthető számomra
-
vadasz70
aktív tag
válasz
ISTI1974 #5641 üzenetére
Szia! Erre van egy program amivel nullázod a hulladék tinta számlálót csak a te nyomtatód esetében nem tudom hogy van-e ingyenes. Fizetős biztos van.Nem fizikailag kell ki pucolni mert az még messze van hogy megteljen gondolom csak első esetben fordult elő.Nekem már több nyomtatómon fordult elő de én csak egy típust használok de abból többet azt tudom nullázni.Ezt azért csinálják hogy dobd el a nyomtatód és vegyél ujjat.
-
ISTI1974
újonc
van 1 epson 125sx nyomtatom ki írta, hogy megtelt tintgyüjtő párna ki pucoltam de továbra is jelzi mittegyek?
üdv István -
Fire_Vire
tag
Helló!
Egy Epson Stylus S20-hoz keresek olcsó tintát (utántöltős szetthez T0711-T0714).
Gondolom ez a típus már menő, ezért nem találok ehhez a típushoz tintát.
Milyen tinta való ebbe?
Válaszokat előre is köszi.Üdv, Feri
-
epzon
őstag
most 3 év garancia van az L300-ra www.nyomtasskevesebbert.hu
az L110-re csak az 1 év garancia vankülönbség még
+2 fekete festék jár az L300-hoz
gyorsabb 6 vs 9 lap/perc a fekete és 3 vs 4,5 lap/perc a színes
kétszerakkora szivacs van benne, az L110-nek kb 15 000 oldalnál az L300-nak 30 000 oldalnál telik meg a szivacsa -
Skalci
tag
Sziasztok!
Nyomtatót szeretnék vásárolni, jelenleg az Epson l110 és l300 a két kiszemelt. Azon kívül, hogy az l300-nak nagyobb a tintatartálya, és több lap fér el a tálcán, mi a különbség a 2 modell között? Megéri a többletköltséget?
-
geryrose90
csendes tag
Sziasztok!
Következő a problémám: egy S20 as epson nyomtatóm van, ami szépen működött, majd egyik napon bekapcsoltam és semmi... a nyomtató fej kimozdul a helyéről majd vissza az alap pozícióba, aztán a sárga led villog folyamatosan. A nyomtatót szétszedtem újra vissza de semmi. Vettem használtan egy ugyanilyen epson s20 ast, ott a fej volt a gond. Kicseréltem az alkatrészeket hátha..de nem..próbáltam úgy hogy az alaplapot cserélem, de a vett alaplap is csak villog. Cseréltem motort, tápot a másikból, de ugyanezt csinálja... egyszerűen nem tudok rájönni hogy mi a baj..-csak villog folyamatosan...Ha bekapcsolom elmozdul a fej kb 3 centit majd vissza a pozícióba és narancssárga villogás...fogalmam sincs mi lehet a baja ..még így csere után is....Állítólag van valami belső számláló ami lejárhat és azt lehetne resetelni..olyan progit se találtam ...mit tegyek ? Csak azt ne mondjátok hogy szerviz ...
-
zoziuser
csendes tag
Epson WF- 5620 DWF-ről van-e valakinek tapasztalata?
-
milu
aktív tag
Nemrég vásároltam egy Epson L355 típusú nyomtatót.
A leírás alapján végeztem el az eszköz beüzemelését. (Először a szoftvert- amit az Epson oldaláról töltöttem le - installáltam, és NEM összekötve a számítógéppel)A jelenlegi meghajtó ami működteti a nyomtatót, az Apple oldaláról töltöttem le. (EPSONPrintDriver2.18.dmg)
Nyomtatás jelenleg USB kábelen keresztül történik amivel nincs gondom. Viszont nem működik a wifi, nem tudom beállítani mivel nem a dobozban lévő szoftvert tudtam a gépre feltenni (cd meghajtóm már "nem él"...).A számítógép márkája és modellje: Apple MacBook 4,1
A számítógép operációs rendszerének neve és verziószáma: Mac OS X 10.6.8 (10K549).kex hibát ír ki a gép!
Találkoztatok már hasonló gonddal és ha igen, hogy lett kijavítva?
-
Zeller01
tag
Remélem tud valaki segíteni. DX4400. 4 gyári patron. ha mind a 4et beleteszem, azt mondja egyik sem jó! ha bármelyik 3at azt mondja az a 3 jó, de kell neki a 4. információra mind a 4 EPSON genuine, de a dátumok 2008/6, 2012/11, 2009/01, 2006/07. kikapcsoltam, utána cseréltem, bekapcsolva cserélgettem, hagytam kikapcsolva patron nélkül fél órát, de amint mind a 4 benne van nem jó
most mi baja van? -
atala
Topikgazda
A workforce-os nyomtatókban úgy van. Egy kis edényben van a szivacs, és az edényen egy chip ami 50 ezer oldal után letilt. Ennél az a jó, hogy ha kicserélem a szivacsot, akkor reseterrel tudom nullázni a chippet. Ha meg cserélni akarom, akkor csak kiveszem, és berakom az újat.
-
Edorn
senior tag
-
epzon
őstag
helló
ahogy a gép mondja megtelt a szivacs amibe a használt tintát üríti
két választásod van
1, letöltesz egy netes alkalmazást amihez veszel egy kódot (kb 8 dollár) amivel ki tudod nullázni a számlálóját
2, elviszed szervizbe, és kb 5000 Ft-ért kicserélik a szivacsot, átnézik a gépet és nullázik a számlálójátasc.co.hu a szerviz elérhetősége
-
Edorn
senior tag
Adott egy Epson L210 nyomtató, ami valami ilyesmit ír ki: "A használt festék párna az élettartama végéhez közeledik..."
Előfordulhat, hogy emiatt nem akar mostanában működni a nyomtató? Illetve hogyan lehet orvosolni ezt a dolgot? Lehet üríteni ezt a párnát, vagy mindenképpen újat kell venni/cserélni?
Jó lenne legalább ideiglenesen/átmenetileg megúszni a vásárlást...
-
joy77
csendes tag
válasz
Thrawnad #5612 üzenetére
Köszönöm!
Milyen arányban érdemes egy már beszáradt fejet keverni a festékkel?
És milyen gyorsan tudja feloldani a tisztító folyadék a száradást?Epson sx130-as nyomtatóm van. Kifogyott a korábbi patron és hiába tettem bele már másik kettőt is, nem hajlandó, csak max 1 sort nyomtatni, azt is halványan, vagy teljesen üres papír jön ki belőle...
Gondolom teljesen beszáradt.. -
king1215
csendes tag
Volna egy SX425W nyomtatóm.
Mikor nyomtatok vele,olyan mint ha "szellemképes" lenne a nyomtatott dokumentum.
A fejtisztítás utáni teszt oldalon minden rendben de utána ugyan úgy rosszat nyomtat.
Valakinek valami ötlete? -
S0m30n3
aktív tag
Sziasztok!
DX4050-em van. Szokása már egy ideje, hogy csak félig húzza be a lapot (lehet ez ellen valamit tenni?), de elkezd nyomtatni. Lap simán visszahúzható, viszont egyik ilyen félig behúzási alkalomnál ő úgy vette, hogy beakadt a lap és azóta is azért nyivákol, ezt a hibás hibajelzést hogy tudnám kiszedni belőle?
-
Pityu62
tag
Sziasztok!
Ezt meg kell osztanom veletek!!!!!
CX3650 nyomtatóm életre kelt,,,,,,,hogy miért?!!! Mert évek óta ugyan onnan vettem a patron és nem gondoltam arra,hogy ezek a genyák már csak a polcon heverő régi lejárt patronokat küldik egy ideje !!!!És természetesen jól tele vágta a gépem a festék sárral.
Most találtam egy jó helyet ahol még ráadásul olcsóbban is és hihetetlen korrektül kiszolgáltak!
Kibontom a csomagom és láss csodát lötyög a festék a patronban,,,,,be a gépbe második fejtisztítás után nyomtat!!!!ENNYI!!!!!
Most jól jártam mert ügye vettem a DX4850 -et amihez még a régi helyről rendeltem és az is még nyomtatott amikor ide került,,,de patron csere után abszolút nem,,gondolom azt is tele vágta a lejárt szarával!!!Majd most rendelek az új helyről hátha az is elindul.Ha ez is jó lesz akkor nyitok egy nyomdát
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest