-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaxis
csendes tag
Először is köszi!
A 2 Gép szétszedésén én is gondolkodtam csak épp a Több gépet akarom felszámolni a lakásban Asszonypajtás púpja tele van a lakásban lévő gépekkel. Nem hangtalan gépet szeretnék csak minél halkabbat. Lian Li -féle gumis hdd rögzítésről sok szépet olvastam és mivel valószínűleg 3db 2TB-s Samu (raid 5) lemez meg 1 1Tb os Samu lesz a gépben valami 5,25" hangszigetelt tokban (erre mennének a letöltések) a többi csak adat tárolásra lenne meg a média gyűjtemény kapna rajta helyet ha meg már nézek róla valamit akkor nem hallom azt hogy olvasgat a hdd. Amikor meg pihi van akkor úgyis altatva lenne az energia miatt. Olvastam akad ami szép értékeléseket kapott a halksága miatt. Akkor paneltáp kuka (csak az alacsony fogyasztása miatt volt vonzó). Elviekben azt írták a proci kiváló erre a célra. Még most azon gondolkodom, hogy jön 2500T-s modell aminek csak 45W vagy 35W lesz a fogyasztása
de még se árat nem láttam hozzá. Úgy látom egész jól gondolkodtam a témában. 2 kérdésem felmerült még . Érdemes beruházni Távirányítóba, media billentyűzetbe vagy azért megvan nélküle az ember? Másik a táp kérdése gyorsan átfutva azért nincs akkora választék 400W alatt a tápegységekből mint vártam . Tudnátok valami jófélét ajánlani? FSP ZEN-t ahogy néztem gyártó oldalán nem nagyon forgalmazzák kis Wattosban.A be quiet!,Enermax, Corsair tápegységek között akadt 1-1 ami megfelelőnek tűnik de meghallgatnám a tanácsotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Samsung 77 colos S95Catxxh Smart AI Oled TV (2023)
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Microsoft Surface Headphones 2 Fekete Bluetooth USB-C 3.5 mm Jack (over-ear)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest