- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
ttower #46362 üzenetére
Ez azért nagyban függ az igényeidtől is. A (HTPC-vel szemben támasztott) legáltalánosabb és legtöbb igényt kielégíti az általad írt proci. De azért nem mindegy, milyen anyaggal akarod majd táplálni, illetve szándékozol-e képjavító szoftvereket futtatni (bár utóbbi is inkább VGA erőforrásaira támaszkodna, ami viszont ebben az - amúgy nem kicsit csinos - házban nem fog elférni).
A két alaplap között én egy lényegesebb különbséget véltem felfedezni - de ez is attól függ, számodra ez szempont-e: MSI rendelkezik m.2 csatival.
Amúgy MSI lapokkal nem volt dolgom, azokról így nem tudok nyilatkozni, Asrockok viszont eddig mindig kiválóan működtek, sosem volt velük gondom.(#46363) pitepeti71
Jaja, ez a bajom nekem is
Akkor böngészem tovább a netet/videókat, ha lesz időm... aztán majd megosztom, ha találtam valami érdemit (hátha mást is érdekel - mivel én vásznon használom, így, különösen vendégek esetén, tök nagy hangulatot tud csinálni egy ilyen kis apróság).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Posta, csomagküldés
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged