Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Ofkorsz, csak van, amin spdif coax, van ami rca, nem? Stereo erőlökőre RCA kell, vagy 3.5 jack, bár gyanítom előbbi jobb.
(#36559) Patice
Ránézek majd, így jó megoldásnak is tűnhet, bár jelen állás szerint nekem toslink optikai kell, szvsz az jó lesz, ami a lapon van integrálva. Film és sorozat DD 5.1 és DTS esetén nekem személy szerint elég ez a minőség, az igazán jóra zenénél utazok, oda meg én old school vagyok, csak is hagymományos régi stereo erőlködő, amin csak RCA bemenet van. A stereo mellé pedig Pi+HiFiBerry lesz csak zenére, Volumioval.
N3150DC-ITX esetén, mint írtam, lemaradt a toslink, csak alaplapi csatlakozó van, arra kéne olyan megoldás, ami pl csak egy toslink csatlakozó, hogy a házba vagy akár a hátlapra szerelhető legyen. Olyat találtam, hogy normál (nem is low-profile) helyre illő kártya spdif és toslink kimenettel, de az nem jó a kis itx házba. Vagy le lehet a toslink csatit szerelni, ezzel nem foglalkoztam még.
Másik kérdés DC lap esetén: ugyebár 4 SATA3 port van, de két SATA power hely. Az egy dolog, hogy írja a manuál, hogy több HDD esetén 90W+ tégla kell (nem emlékszem, hogy mekkorát is adnak vele), de akkor simán osztjuk mondjuk még két felé a SATA tápot, 1xSSD +3X3,5" HDD-nek? Ehhez vajon mit szól a kis házi NAS?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- ÚJ! Steelseries Arctis Nova Pro vezetékes Gamer fejhallgató + erősítő (Xbox) - dobozában!
- ÚJ! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (PC & Xbox) Aktív zajszűréssel!
- HyperX Cloud II Wireless vezeték nélküli Gamer fejhallgató dobozában!
- Razer Kraken V4 Wireless Gamer fejhallgató - dobozában!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest