Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magga
aktív tag
válasz Oszilaci #32263 üzenetére
Azt nem gondolnám! (hogy jobban teljesít)
Ugye a plex egy kicsit másképp épül fel, mint a kodi. Vagy egy szerver (a winnel együtt indul és háttérben mindig fut) és vagy egy kliens program.
Leírom, én hogy használom:
- a nappaliban van egy gépem, ebben vannak a hdd-k, ezen fut a torrent és a plex szerver
- a laptopon, a nappalis gépen és a hálóban lévő gépen is fut egy-egy kliens, ezek a hálózaton automatikusan megtalálják a szervert
- amiért én nagyon szeretem, hogy a közös adatbázis miatt, ha pl. a hálóban este megnézünk egy részt az aktuális sorozatból, akkor a nappaliban legközelebb már a következőt dobja ki, ugyanígy filmnél is, ha nem fejeztük be, bármelyik kliensen folytathatom
- nekem a munkahelyi gépemen is van egy szerver, úgyhogy az otthoni gépek bármelyikén az ottani tartalmat is nézhetemNem mondom, hogy kodival ezt nem lehet megcsinálni, de plex alapból tudja...
(#32264) justice84
Nekem meg ugye pont a fentebb írtak miatt jobban kézre áll a plex. Nagyon tetszik a kodi rengeteg kiegészítője, de két dolog miatt döntöttem a plex mellett:
- hálózat
- a szerveren annyi mappát osztok meg, amennyit csak akarok. Így nekem van külön sd, külön hd, külön 3d, külön animációs film mappám[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest