Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Magga

aktív tag

válasz Oszilaci #32263 üzenetére

Azt nem gondolnám! (hogy jobban teljesít)
    Ugye a plex egy kicsit másképp épül fel, mint a kodi. Vagy egy szerver (a winnel együtt indul és háttérben mindig fut) és vagy egy kliens program.
    Leírom, én hogy használom:
    - a nappaliban van egy gépem, ebben vannak a hdd-k, ezen fut a torrent és a plex szerver
    - a laptopon, a nappalis gépen és a hálóban lévő gépen is fut egy-egy kliens, ezek a hálózaton automatikusan megtalálják a szervert
    - amiért én nagyon szeretem, hogy a közös adatbázis miatt, ha pl. a hálóban este megnézünk egy részt az aktuális sorozatból, akkor a nappaliban legközelebb már a következőt dobja ki, ugyanígy filmnél is, ha nem fejeztük be, bármelyik kliensen folytathatom
    - nekem a munkahelyi gépemen is van egy szerver, úgyhogy az otthoni gépek bármelyikén az ottani tartalmat is nézhetem

Nem mondom, hogy kodival ezt nem lehet megcsinálni, de plex alapból tudja...

(#32264) justice84
    Nekem meg ugye pont a fentebb írtak miatt jobban kézre áll a plex. Nagyon tetszik a kodi rengeteg kiegészítője, de két dolog miatt döntöttem a plex mellett:
    - hálózat
    - a szerveren annyi mappát osztok meg, amennyit csak akarok. Így nekem van külön sd, külön hd, külön 3d, külön animációs film mappám

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák