Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
Szeva !
Olvastam régebben is, hogy te is leginkább zenehallgatásra használod a HTPC-t. Én is ezt tettem elsődleges szemponttá nemrég. Egy Asus lapot használok, nem tervezem lecserélni. Viszont az érdekelne, mivel sok gyári cd-m van, hogy milyen optikai meghajtót lenne érdemes betennem. Maga a fogadóhelye rezgéscsillapított alapból. A hangot úgy tervezem, hogy veszek egy DAC-t vagy egy jó minőségű külső hangkártyát aminek van optikai/SPDIF bejárata és RCA kijárata és íhy küldeném tovább a sztereó erősítőnek. Jó irányba gondolkodok szerinted ?
-
törölt tag
válasz
Toobee
üzenetére
Amire mi vagy te használod a HTPC-t, rétegigény. Legtöbben 26 féle más dolgot művelnek vele, nálam is kizárólag mozigép, ha úgy tetszik médialejátszó, csak annál sokkalta (leírhatatlanul
) jobb kép, de még inkább hangminőséggel, egyszerűbb, személyre szabhatóbb kezeléssel, felülettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) jobb kép, de még inkább hangminőséggel, egyszerűbb, személyre szabhatóbb kezeléssel, felülettel.