Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
-cobra-
üzenetére
Nem plugin, hanem verzió kérdése volt a tunerek támogatása ([link]).

beencee!
Ahogy wassermann kolléga írja tényleg benne van a MeedioTV (és az én kártyámat még támogatja is).
Egyrészt köszönöm, hogy felhívtad a figyelmünket a progi elérhetőségére
(azt hittem örökre eltűnt, gondolni sem mertem volna erre), másrészt előre is elnézést kérek az elkövetkezendő kérdésáradatért.
Itt az első: az általad megadott ''magyar language file''-t lementettem txt-be, majd hungarian.language néven beraktam az english.language mellé, a Configuration alatt megmutattam neki, az eredmény: a főmenüben és az azt követő almenükben egyedül a ''vissza'' opció lett magyar...hol rontottam el?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BIOS topic
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(azt hittem örökre eltűnt, gondolni sem mertem volna erre), másrészt előre is elnézést kérek az elkövetkezendő kérdésáradatért.
Itt az első: az általad megadott ''magyar language file''-t lementettem txt-be, majd hungarian.language néven beraktam az english.language mellé, a Configuration alatt megmutattam neki, az eredmény: a főmenüben és az azt követő almenükben egyedül a ''vissza'' opció lett magyar...hol rontottam el?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)