Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Sajnos nem az a megoldás. Ezeknek az alapbeállításokon túl vagyok már. Korábban az asrock lemezén levő catalyst-et telepítettem. Elsőre jónak tűnt, de egyes játékoknál problémák adódtak, ezért most a 12.6 van telepítve. Közben néhány szolgáltatást is kiiktattam, így 29-30W a fogyasztás videó lejátszás alatt 35körül. Az új catalystban vannak energia a profilok, ez 1500MHz-et állít be minimumra. Szóval az amd is érzékelte, hogy kell az órajel. Most már csak egyes 25 és 30 fps videokkal van bajom. Pl.az egyik kezdetén a lufis kiscsávó repül a holdra (dream works ) ez szaggat és akkor végig szaggatni fog. Ha 2-szor visszatekerem, akkor megszűnik a szaggatás. Ezt nem tudom mihez kötni. Nem lehet órajel probléma, inkább cache-ekész Tudja valaki,hogy xbmc-ben belehet-e állítani valamely xml-ben,hogy mennyi video cachet használjon? Vagy valami ilyesmi....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest